Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN RAZBOJNIK
Povratak na članak

Maskiran i naoružan ušao u pumpu, policajcu stavio nož pod vrat pa povikao: Dajte mi pare!

Sumnjiči se za razbojstvo i prisilu prema policijskom službeniku, zbog čega mu je sudac istrage županijskog suda u  Rijeci odredio istražni zatvor.

Komentari 9

BR
brzzzy
17:30 15.09.2017.

Hrvatski policajci nose oružje koje u načelu ne smiju koristiti jer da ga je na daj bože rabio u navedenoj situaciji,pljačkaš bi ga tužio ili njegova obitelj te bi morao cijeli život plaćati istima odštetu. To je HR zakon...

VL
AN
Antiflašist
17:07 15.09.2017.

Kojeg li sreckovica, u Americi bi nakon ovoga umro od 70-ak prostrijelnih rana.

VL
PH
Petarstijena-HR
18:09 15.09.2017.

Hrvatska je puna kriminala i blagih kazni.Sudstvo i kazneni zakoni ne vrijede pišljiva boba...Dovedite nekoga iz vana da vam sredi pravosuđe, kao što je Rumunjska napravila.

VL
Avatar sidhara
sidhara
17:24 15.09.2017.

Ne dao bog da te zemlje po Balkanu udju u shengen, citava Europa bi se pretvorila u dzungletinu i ovako je.

VL
PH
Petarstijena-HR
18:07 15.09.2017.

Zakon o policiji se mora mijenjati, policija mora dobiti puno veće ovlasti.Sve kaznene zakone treba deseterostruko postrožiti, treba uvesti i smrtnu kaznu.Amen.Ove zakone su očito pisale nesposobne i retardirane osobe s kupljenim diplomama prava u Banjoj Luci, Zenici i Mostaru.

VL
JO
josipkucko59
18:03 15.09.2017.

svi mi koji imamo sluzbeno oruzje nosimo samo za ukras jer u svakom zakonu je famozna rjec AKO

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.