Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Maskiran i naoružan automatskom puškom opljačkao poštu

pljacka
Goran Kovačić/Pixsell
19.02.2010.
u 21:00

Djelatnicima pošte zaprijetio je oružjem. Nije poznato koliko je novca uspio otuđiti. Ozlijeđenih u pljački nema. Policija na mjestu pljačke obavlja očevid.

U poštu na Vojaku, u Radićevoj 2, sinoć u 18.40 sati, upao je maskirani muškarac i prijeteći  automatskom puškom od službenice tražio da mu preda novac. U nakani ga nije smelo ni što je u pošti bio zaštitar i stranka, jedna žena. Zaštitar  nije mogao ništa učiniti jer je razbojnik  imao oružje upereno prema službenici. 

Prestrašena, što je brže mogla, predala mu je novac nakon čega je pobjegao, a zaštitar naoružan pištoljem trčao je za njim no nije ga uspio sustići. Nitko, na sreću nije ozljeđen, osim što su dvije žene pretrpjele šok. Koliko se novaca domogao u maloj kvartovskoj pošti još se ne zna. Očevid je tijeku, a policija je odmah započela potragu za razbojnikom "češljajući" Vojak i obližnji park na Trsatu prema kojem je trčao.

Ključne riječi

Komentara 2

MP
mparac3
23:46 19.02.2010.

Glavno da nema mrtvih i ranjenih, za novac manje-vise.... Najvjerojatnije je rijec o manjoj kolicini. Policija ce ga uhvatiti vec, ako ne sad, drugom prilikom.... Najostrije osudjujem zastitara koji je trcao za njim, te ugrozio zivote nevinih gradjana, namjesto da je upamtio sto vise detalja, pozvao policiju, i pomogao uplasenim zenama.....

MP
mparac3
23:52 19.02.2010.

Jos kad\' bismo znali u kojemu se to gradu ili selu pljacka odigrala......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije