Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPOVI PROŠLOSTI

Masakriran Pinochetov agent

čile
afp
29.04.2011.
u 10:46

Enrique Arancibia Clavel osuđen je 2000. na doživotni zatvor za ubojstvo čileanskog generala Carlosa Pratsa, ministra obrane u vladi Salvadora Allendea

Čileanski bivši agent Enrique Arancibia Clavel, osuđen 2000. na doživotni zatvor za ubojstvo čileanskog generala Carlosa Pratsa, ministra obrane u vladi Salvadora Allendea, pronađen je u Buenos Airesu izboden nasmrt. Uz ostalo, izboden je i po testisima.
Arancibia Clavel bio je agent tajne čileanske policije koju je uspostavio bivši čileanski diktator Augusto Pinochet. Iako je 66-godišnji Clavel bio osuđen na doživotni zatvor, bio je na uvjetnoj slobodi posljednje četiri godine. 
Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Dina
Dina
16:11 04.05.2011.

U Chileu spominju i zlocin iz strasti jer je tip bio homoseksualac, sto bi zapravo bila prava steta ako je to razlog njegove smrti, ako se uzme u obzir koliko je ljudi ubio i mucio za vrijeme diktature. Inace \"huevos\"" su jaja od koke, niti se ne kaze cajones (kutije) kako to voli reci jedan bezobrazni gringo, za sve koju vole upotrebljavati tu rijec, kaze se \"cojones\".

OB
-obrisani-
11:52 29.04.2011.

Doista me čudi tko bi u Čileu ubio Pinochet-ovog agenta?

MU
mućanin1
18:17 01.05.2011.

Tako se to radi!!! ZDS

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije