Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTRICA GOSPODARSTVA
Povratak na članak

Dalić o SOA-inoj analizi Agrokora: Ugroze smo stavili pod kontrolu

Rekla je kako planiraju pokrenuti proces otkupa MOL-ovih dionica u Ini.

Komentari 5

AN
ante94
13:14 24.11.2017.

Jedina "ugroza" ovdje su ona i njezina kamarila.

VL
Avatar mama mia
mama mia
12:59 24.11.2017.

Drži vodu dok majstori odu

VL
PO
pozornik66
13:07 24.11.2017.

Dužnost svake zemlj je da spasi tvrtku od državnog interesa i sačuva tisuće poslova koji bi bili izgubljeni u slučaju pada, to su uradili Ameri sa bankama i auto kompanijama, Canada sa Bombardier itd.

VL
SV
sven222
13:22 24.11.2017.

nadam se da ćeš otkup dionica od MOL-a povjeriti suprugu !!! naučila je ona od Senadera kako se to radi a čak su učenici nadmašili učitelja !!!!

VL
ST
stefj
13:19 24.11.2017.

Eh ugroze... Veća ugroza za državu je povećanje plaća državnom i javnom sektoru, te malim djelom zakon o braniteljima, nego Lex Agrokor... Ugroza Agrokora je da će kod otpisa dugova sve firme otići u minus, te neće biti uplata poreza na dobit. Ako se vjerovnici ne dogovore, onda preko noći nestaje mjesečna uplata od 200-300 milijuna u proračun. Od čega će uhljebi živjeti?... No bitno je da je proračun narastao, njegova rashodovna strana, te da se sav novac koji je privreda više donijela lijepo rasporedio unutar kuće, za plaće i mirovine, a ništa u investicije ili vraćanje dugova. To je prava država koja brine za uhljebite...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.