Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova pravila u hdz-u

Martina Dalić: Čim otopli, kupujem nekoliko pari novih štikli

Martina Dalić
Facebook
22.01.2013.
u 20:40

Demokracija je pitanje slobode izbora, a neke od nas odabrale su štikle. Sviđalo se to nekome ili ne. A k'o za vraga, imamo i pravo glasa, napisala je Dalić na svome profilu na Facebooku

Bivša HDZ-ova ministrica financija odgovorila je na savjet medijskog trenera Vinka Vukadina kako žene u politici ne bi trebale nositi štikle jer nisu na izboru za miss.

Dalić je, naime, preko Facebooka najavila da će si kupiti nekoliko pari novih štikli.

– S obzirom na to da se neke današnje dnevne novine bave štiklama, kao nacionalno bitnom temom, objavljujem kako ću čim otopli nabaviti nekoliko dodatnih pari ove vrste obuće. Demokracija je pitanje slobode izbora, a neke od nas odabrale su štikle. Sviđalo se to nekome ili ne. A k'o za vraga, imamo i pravo glasa. Zato bi moguće medijski treneri trebali skrenuti pažnju političarima da se koncentriraju na sadržaj svojih govora i poruka. Bojim se da je tu problem i deficit. U međuvremenu evo i slikica tih toliko prozivanih štikli koje mi se strašno sviđaju – napisala je Dalić.

>> Dalić: Svi znaci pomaka izbrisani su zbog politike povećanja poreza

Ključne riječi

Komentara 4

K1
k1milica
20:58 22.01.2013.

nemam nista proti da svatko nosi sto hoce ... ali jos nisam cuo od ljudi i u operi ili kaficu da kad je netko proso u stiklama izjavu tipa sto je ova pametna joj kako ima velik mozak....a osim naa premjerii mislim da onaj tko ih nosi zeli skrenuti paznju na ono najbolje sto ima....a to samo govori kakve muskarce zeli privuci.....svaka ptica svome jatu...zivjela razlicitost..

Avatar Svećenik
Svećenik
20:48 22.01.2013.

ja bih kupio obične cipele za sina, ali ne mogu , premda mi taj trener nije zabranio da kupim cipele. a bratija koja je moju obitelj dovela do toga će u proljeće kupiti nekoliko pari štikli, a jučer je jedna druga od te bratije na televiziji na sebi imala ne manje od kilu i pol nakita, broš nije imala. Fuj!

OB
-obrisani-
21:05 22.01.2013.

Tema oko "stiklica" ... mora da nam je krenulo nabolje u zemlji... Blago njima kad drugih problema nemaju... ,(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije