Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
već dogovoreno
Povratak na članak

Martin Schulz novi predsjednik Europskog parlamenta?

Iako Schulz ima formalne suparnike, dogovor između dvije najveće političke grupacije o izmjeni njihovih članova na mjestu predsjednika postignut je još 2009.

Komentari 3

UK
Ugo Kajvez
16:01 16.01.2012.

Ovog lika se treba bojati, .... nagazi na sve koji suprotno misle ............ zbogom demokracija u europi - bit kako ja kažem il neće biti !! .............

VL
UK
Ugo Kajvez
16:02 16.01.2012.

Bit će Deutschland uber alles ..........

VL
Avatar flegmatik
flegmatik
18:21 16.01.2012.

\"ali po dobrom starom običaju izbor je već dogovoren ...\" Po dobrom starom obicaju? Ma neeee! Uobicajeno da se EP strogo pridrzava demokratskih principa ;-)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.