Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budućnost Europe
Povratak na članak

Martin Schulz: Europa je neispunjeno obećanje

U raspravi su uz Schulza sudjelovali predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker, predsjednik Europskog vijeća Donald Tusk i talijanski premijer Matteo Renzi

Komentari 3

Avatar Oneill
Oneill
22:05 07.05.2016.

Pa tako i treba EU nije politička vlada nad vladama i kako sa njom stalno upravljaju Njemci i nemože bolje biti u njihovoj saveznici se dešavaju nevidjene stvari na čelu gosp. Merkel koja je diktator i narubuje da uništi Njemačku za koju je sama rekla citiram ovo nije moja zemlja. A tako je sa svojim saveznicima dovela i Euvropu na rub pada a kao alibi govore da su istočne i južne države krive uveli su način direktive tako da kao pojedine članice dobiju samo poruki vi morate to i to pa tako se nemože a kad se bunimo onda smo i krivi njihova vizia je da se radi samo po njihovom a za ovo sve u ovoj Euvropskoj zajednici nemaju mandata. Neželim da se raspe Euvropa nebi bilo dobro moramo se riješiti diktata i stvoriti jednu naprednu i pravednu Euvropu.

VL
DU
Deleted user
13:55 08.05.2016.

Ja nikako da se sjetim kad sam to glasao za ovog pretilog, nosatog, švapskog socijalistu. Herr Schultz je inače po zanimanju knjižničar.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.