Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
terorizam

Marokanac planirao napad na zgradu američkog Kongresa

Američki Kongres
Reuters/Pixsell
17.02.2012.
u 20:58

Terorist je policiji rekao kako je želio izvesti bombaški napad na posjetitelje zgrade Kongresa i Senata

FBI je uhitio Marokanca koji je planirao bombaški napad na zgradu američkog parlamenta u Washingtonu u kojoj se nalaze Kongres i Senat, javlja msnbc.com.

Muškarac u kasnim dvadesetim, uhićen je oko podneva u blizini zgrade parlamenta. Policija je mislila da je na sebi imao prsluk s eksplozivom, no na kraju se ispostavilo da je riječ o materijlu koji nije opasan.

Terorist je policiji rekao kako je želio izvesti bombaški napad na posjetitelje zgrade parlamenta jer je želio "aktivirati bombu tamo gdje će biti ljudi".

Komentara 21

KU
kukuriku
21:11 17.02.2012.

..sada cé mocí aktivirati bombu u Marakesú...

MN
Marsij@nac
21:23 17.02.2012.

no na kraju se ispostavilo da je riječ o materijlu koji nije opasan. Terorist je policiji rekao kako je želio izvesti bombaški napad >>> He,he i ovom nisu svi klikeri na mjestu....Sad ce ga odmah povezati sa Iranom

OB
-obrisani-
21:15 17.02.2012.

odmah mu poslati glavu u maroko hehehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije