Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maro Alavanja - Visoka škola Edward Bernays

Ovdje je profesorima najvažnije moje znanje i znanje mojih kolega

maro alavanja
15.04.2015.
u 12:00

Poslovnjaci i studenti govore zašto su odabrali školovanje na prestižnim privatnim fakultetima

– Upisao sam Bernays zato što je on središte struke odnosa s javnošću i stvara najbolju klimu za provesti zadnje dvije godine studija. U te dvije godine imate priliku izgraditi budućnost i izbrusiti talente pred najutjecajnijim profesorima i stručnjacima te struke – objašnjava Maro Alavanja. Dodaje da mu je izuzetno važno, kao i svim njegovim kolegama, što su studenti i njihovo obrazovanje svojim profesorima na prvom mjestu.

– Koliko znam, to nije slučaj na svim visokim školama i fakultetima bez obzira na to jesu li privatni ili državni. Posebno mi se sviđa što s nama rade stručnjaci koji nam prenose svoja višegodišnja iskustva i znanja stečena u praksi – kaže Alavanja, bivši učenik zagrebačke Devete gimnazije i student četvrte godine na diplomskom studiju odnosi s javnošću na Visokoj školi Edward Bernays.

Stipendist je CineStara, a za stipendiju se izborio na javnom natječaju. Glasnogovornik je Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola RH, i to, s ponosom naglašava, treći mandat zaredom. Otprije nekoliko dana je i predsjednik Studentskog zbora na Bernaysu, a zbog svih tih obveza odrekao se nekih svojih hobija. Hokejom na ledu bavio se punih 12 godina, a danas mu je, kaže, "ispušni ventil" nogomet i trčanje kad uhvati vremena.

– Opuštam se uz europsku kinematografiju i naprosto uživam na koncertima i ljetnim glazbenim festivalima, što izvan države, što unutar države – dodaje Maro Alavanja.

>> Požuri, uključi se i osvoji punu stipendiju!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije