Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška bolest

Marku Miloševiću otkazuju oba bubrega i bori se za život

\'Former president of Yugoslavia Slobodan Milosevic appears for the court of the International Crime Tribunal in The Hague, October 29, 2001. Milosevic made his third appearance at the United Nations
Reuters/Pixsell
12.07.2012.
u 15:56

Milošević mlađi nalazi na liječenju u Rusiji. Život mu je ozbiljno ugrožen, a točni uzroci zatajenja bubrega još nisu poznati

Marko Milošević, sin pokojnog predsjednika SR Jugoslavije i haaškog optuženika za ratne zločine Slobodana Miloševića, teško je bolestan – otkazuju mu bubrezi i život mu je ozbiljno ugrožen, piše srbijanski list Press. Njegova nevjenčana supruga Milica Gajić ranije je tom listu otkrila da se Milošević mlađi nalazi na liječenju u Rusiji i kako se bori za život.

– Javnost ne zna, ili ne želi da zna, da je Marko teško bolestan. On ne živi ni nalik onom životu kako se u Srbiji pretpostavlja i piše. Marko trenutačno vodi bitku protiv jako ozbiljne bolesti koja je, uza sve ostalo što mu se ovih godina tovarilo na leđa, presudna za njegovu odluku da se nikada više ne vrati u zemlju – otkrila je M. Gajić, bez navođenja detalja o bolesti.

Press sada od drugih "pouzdanih izvora" doznaje da je riječ o teškoj bolesti koja je zahvatila oba bubrega. Navodno za Miloševićevu bolest zna jedino njegova supruga, jer je inzistirao da se to krije od njegove majke Mire Marković. Iako zasad nije poznato što je izazvalo bolest bubrega, prema stručnjacima uzrok bi mogla biti šećerna bolest ili povišen krvni tlak. Otkažu li mu oba bubrega, jedini spas Miloševiću bila bi dijaliza ili transplantacija jednog bubrega.

Komentara 8

Avatar The-North-Korean-Times
The-North-Korean-Times
18:05 12.07.2012.

Kaj ne bu vlada poslala avion ?

SI
singidunum
20:55 12.07.2012.

Da mu se ćaća lepo družio sa Tačijem, nebi Marko danas imao ovih problema.

MA
matokan
16:43 12.07.2012.

Nitkome ne zelim nikakvu bolest i zlo.Ono sto mu caca uradi drugim narodima pa i svom vlastitiom,obraz se nemoze lako oprati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije