Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marko Vučetić:
Povratak na članak

'Da bismo ratificirali Istanbulsku konvenciju moramo krenuti od razuma i slobode'

Saborski zastupnici danas glasuju o ratifikaciji Istanbulske konvencije

Komentari 24

Avatar Django
Django
09:01 13.04.2018.

Gospodin bi trebao znati da ne sjedi u saborskim klupama kako bi glasovao po svojoj volji nego po volji onih koji su mu to omogućili.

VL
Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
08:42 13.04.2018.

verbalni proljev u svrhu opravdanja ratifikacije... misli i pusti druge da misle.....filozofe citiraj doma.... u krevetu...

VL
DU
Deleted user
13:42 13.04.2018.

Promašeni govor jer u anticipiranju budućnosti izvodi potpuno krive pretpostavke. Svijet ne ide ka dobrom, već suprotno. A ova IK mogla bi biti korak u pravcu daljnje izopačenosti, pod krinkom kvazi liberalniji, slobode i sličnih fraza. Skraćeno, kao što se njemu nešto čini, pa će tako glasovati, ja imam pravo i jednake argumente da mi se čini suprotno.

VL
AP
ante_pustinjak
10:45 13.04.2018.

sargu123, što je? udarila južina u glavu pa se crveni kmerčići uzjogunili?! a drugarici benček još uvijek nije dosta bilo što joj je ona gospođa iz pule neki dan odgovorila u vl: pokopala ju je, i to argumentirano, barem 5m ispod zemlje!

VL
DU
Deleted user
14:03 13.04.2018.

Da bi se njega razumijelo mora se imati malo soli u glavi ali stvarno malo. A ,ako si uštogljen i imaš motku na određenom mjestu e odna ti nema spasa ., Kaže jedan da smo najprija Hrvati a od kada to mili moj smo hrvati.... i što smo bili prije... ili se bojiš da kad dođe Spastilj da će nas kvragu sve pomiješati.. valjda On neće raditi vrste po rodu , spolu ili naciji.. ili hoće!?

VL
JO
jocorluka
21:39 23.04.2018.

Filozf i teolog,u 21 stoljcu filozfija ne pali,a imate dosta i popova koji ne vjeruju u Boga iako nema znastvene evidencije da Bog ne postoji.Jednostavno hrvati nisu dorasli da budu samostalni,jer se deputati prodaju za sitnu lovu. A HR danasas nestaje ocigledno zbog politicara koji sluze stranim interesima.

VL
SA
sargu123
08:52 13.04.2018.

Danas je petak 13. i dolazi IK. Katolibani, kaj velite na to? :-):-):-)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.