Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

SDP-ovka o Masonima?! Bedasto čak i za naše zastupnike

Lijevo-liberalne boje pametnije od SDP-a branili su IDS-ov Miletić i SDSS-ov Pupovac

Komentari 5

BK
B Kosa
10:32 23.01.2016.

Markane sve se slazem sa tobom. U jednoj tiskovini, gospodin pise dasu poneki esdepeovci jucer zagadili sabor, jesu itekako. Stazic i g. Anticevic su prednjacili sa svojim fasizmom i antifasizmom

VL
DU
Deleted user
11:48 23.01.2016.

Koje lijevo liberalne boje brani IDS-brani svoju regiju Istru i za druge ih boli briga. Sasvim OK. No, problem je kada onda drugi, sličan IDS-u brani boje "Neretve" i Metkovića. Tada su novinarski termini drugačiji. Počinje s ognjištem, rodnom grudom, mjestom rođenja...Kada su u pitanju neki drugi, onda mjesto rođenja kao nije važno. Koje je mjesto rođenja Pusića, Puhovskog, Rimca, Zakošeka, Milanovića...? Zar oni nemaju mjesto rođenja? je li njihovo mjesto rođenja manje ognjištem obilježeno? Ognjište jest obilježje siromaštva, a neki rekoše. Pa nije za siromašne politika!? Vidimo da neki misle da za njih nije ni demokracija! Interesantna je da lijevi o tomu bruje, premda bi ljevica trebala upravo ljubiti solidarnost, bratstvo, jednakost i po rodu i po spolu i po ekonomskoj snazi i po boji kože itd! Očito kod naših novinara i analitičara s lijeve strane političkog spektra (no, oni kažu da se ne bave politikom!?) za siromašne nije vlast!. Zamislite koliko se sada spominje Metković, Neretva, taj kraj koji niti Osmanlije nisu pokorili, jer su neki ministri porijeklom od tamo! Nije važno što su išli na fakultet, što su stručnjaci...Oni su za "ove" uvijek naivni, provincijalni, lišeni iskustva, svakako neotesani i nedovoljno kompetentni, ma šta to značilo! S druge strane, kada gospodin Gabrić (oftalmolog) nastupa, nastupa kao da nije porijeklom iz Metkovića nego iz "Svijeta" i "nitko" mu ne prdbacuje ognjištarski mentalitet! Kakti, nema ga!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.