Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADNJA Marko Starčević krivi susjede za bespravnu gradnju terase

Marko: Nije mi jasno kako mogu graditi bez dozvole

27.11.2008.
u 17:29

Vlasnik autoškole Auto Marko, žali se na susjede s kojima djeli stambeni objekt, a koji su mu, kako kaže, u dvorištu bespravno sagradili terasu.

Bespravno
- Susjed Duško Špiko, bez pitanja mi je prepriječio stražnji ulaz u kuću jer je u dvorištu, koje je u gradskom vlasništvu, bespravno betonirao terasu, a da nije tražio građevinsku dozvolu - žali se Marko Stračević.

Marko do straženjeg ulaza, koji osim u autoškolu vodi na tavan, mora oko terase velike 40 metara kvadratnih koja je ujedno podignuta betonskim blokovima.

- Kroz dvorište mi je onemogućena i dostava jer kroz terasu je nemoguće išta nositi pa sve moram obavljati kroz prednji ulaz koji sam naknadno izgradio, dok susjedi iz terase namjeravaju podići stambeni objekat, a nije mi jasn kako mogu graditi bez dozvole - napominje Marko.

U dvorištu iza autoškole nalaze se i tri stana, od kojih je jedan u gradskom vlasništvu.

Susjedi
- Bespravnu sam gradnju u ožujku prijavio građevinskoj inspekciji, ali kažu da imaju gužvu pa slučaj još nije razmotren - ističe Marko Starčević.

Snježana i Duško Špiko betonsku su konstrukciju podigli početkom godine, a kako tvrdi Marko, predlagali su mu etažiranje da bi sagradili garažu, ne pitajući se smeta li gradnja i drugim susjedima.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije