Naslovnica Vijesti Hrvatska

Novinari su izabrali: Marko Milić najbolji je politički PR-ovac

Na 12. Weekend media festivalu Marko Milić, član ureda predsjednika vlade, osvojio je Megafon za najboljeg PR-ovca.
20. rujna 2019. u 14:39 4 komentara 207 prikaza

Marko Milić iz ureda predsjednika vlade osvojio je ovogodišnji Megafon, nagradu za najboljeg političkog PR-ovca. Megafon je nagrada koju dodjeljuju vodeći hrvatski novinari koji prate rad sabora, ministarstava, sabora i predsjednika Republike Hrvatske i dodijeljena je na 12. Weekend media festivalu.

talentirani kreativci Ovu izložbu morate pogledati na Weekend Media Festivalu!

-Iskreno me iznenadila ova nagrada i uistinu mi je veliko priznanje, prije svega zato što dolazi od novinara. Hvala svima i na Megafonu i na razumijevanju. Ovo mi puno znači i znam da je obveza, zato je izazov za nastavak suradnje još veći- rekao je Marko Milić po primanju nagrade.

Ante Šalinović, direktor istraživanja medija i oglašavanja u IPSOS Adria je objavio rezultate ankete u kojoj su novinari izražavali najbolje i najgore prakse hrvatskog novinarstva.

12 stvari o festivalu Najzabavniji vodič kroz WMF: Evo gdje morate jesti, što ne smijete propustiti i koje mjesto svakako zaobići

-Kao najvažnije aspekte suradnje s odjelima za odnose s javnošću novinari su istaknuli točnost dobivenih informacije, zatim transparentnost (neskrivanje informacija) i brzinu reakcije na upite, što je dobar putokaz svim odgovornima za odnose s javnošću državnih institucija kako dogodine povećati svoje šanse za nagradu Megafon, a mi dogodine planiramo uključiti više novinara i organizacija u ovaj izbor- rekao je Šalinović tom prigodom. 

Weekend Media Festival WMF Na 12. Weekend Media Festivalu saznajemo što uzrokuje savršenu oluju korisničkog doživljaja, inovacije i kulture

Nagradu podržava Akademija za politički razvoj koja podržava prihvaćanje vrijednosti liberalne demokracije i otvorenost prema novim idejama. 

-U političkoj komunikaciji mnoštvo je izazova, a mi u Akademiji za politički razvoj vjerujemo kako ju je važno još snažnije razvijati u hrvatskom društvu. Kako bi se kontinuirano podizali standardi, podržali smo ovu nagradu i vjerujemo kako će ona pridonijeti promicanju pravovremenog i točnog informiranja građana- rekao je Marko Filipović. Član odbora Akademije koji je predao nagradu. 

r
Reserved
Globalno popularna serija Igra prijestolja je završila, no čini se da je njezin utjecaj na modu itekako prisutan
  • Bruno_Bear1:

    Milić je prihvatljiv komunjarskim novinerima, jer se zna da sutra može dignuti drugu zastavicu kao otac i preći u njihove redove.

  • barbaizamerike:

    Marko Marko di tata stade ti produzi cini mi se da si i njegovo odjelo obuko nesto su ti rukavi dugi

  • i:

    a kakav bi bio uz nedodirljivog...kako ga samo gleda dok ovaj sipa ispraznice ...divota....prasine...