Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NLO

Marko Marinović: Siguran sam da izvanzemaljci žele kontakt

marinovic
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/3
13.10.2010.
u 16:02

Krug je promjera 12 metara, a vidio sam lani iznad Smilčića svjetlost u obliku stošca i penkale kako brzo leti, kaže Marinović.

NLO je sletio u Smilčić pokraj Zadra i to na polje Marka Marinovića, zadarskog odvjetnika i supruga SDP-ovke Ingrid Antičević Marinović? On posljednjih nekoliko godina nakon suspenzije zbog odavanja odvjetničke tajne u slučaju obrane Ane Magaš, ali i nakon što mu je nedavno disciplinski sud HOK-a ukinuo tu suspenziju, najviše vremena provodi na farmi u Smilčiću i bavi se uzgojem domaćih životinja. Na jednoj svojoj livadi našao je tajanstveni krug promjera 12 metara. Pojas je širok 60 centimetara, a na jednom dijelu krug se prekida. U krugu su bile i dvije stope za koje Marinović u šali tvrdi da bi mogle biti nosači, a “metar kruga što fali” vrata letećeg tanjura.

- U četvrtak smo išli kositi djetelinu za rasnog konja Bebana i magarce Sokola, Đina i najmanjeg kojem sam dao ime Marko - kaže smijući se i dodaje da je nažalost čovjek koji je prvi vidio krug odmah sve i pokosio, pa mu tek potom sve rekao.

- Ipak, i sad se krug dobro vidi. Mislio sam da je “kriv neki umjetnik”, no tako pravilno to nije mogao. Jedan pilot mi je rekao da bi to moglo biti od helikoptera, no tada djetelina ne bi bila spaljena i pepeljaste boje samo u pojasu kruga - priča Marinović i na upit misli li da je riječ o posjetu izvanzemaljaca, koje je u šali nazvao kumovima, kaže:

- A da nisu možda ovozemaljci koji imaju takve letjelice, a ne žele ih otkriti? Lani sam vidio iznad Smilčića svjetlost u obliku stošca i penkale kako brzo i nepravilno leti. Znam i za krugove na Pagu. Ovo kod mene, uvjeren sam, nastalo je od letjelice, a o teorijama o izvanzemaljcima mogu samo pretpostaviti. No siguran sam da nismo sami i da izvanzemaljci s nama pokušavaju uspostaviti kontakt - zaključio je Marinović.

Ključne riječi

Komentara 18

DR
drmo
19:14 13.10.2010.

imamo mi nlo u saboru sve nekakvi misteriji

DU
Deleted user
17:08 13.10.2010.

MALO SAN MAKA

SU
sudac
17:10 13.10.2010.

sa obzirom da je ta cila familija skroz poremecena ovo me opce ne cudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije