Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MJERE PROTIV VESNE VUČEMILOVIĆ'
Povratak na članak

Mario Radić: Škoro je još u lipnju nakon lokalnih izbora ponudio ostavku

'Mislim da najveći dio razloga za njegovu ostavku leži u dosad nezabilježenoj medijskoj harangi kojoj je bio izložen'

Komentari 12

KA
Kangar
15:09 25.07.2021.

Mislim da najveći dio razloga za Škorinu ostavku leži u činjenici što Radić i ostali (PPD) naginju Hdz-u kako bi mogli ostvariti svoje gospodarske ciljeve a poligičko djrlovanje njima je usputna djelatnost koja podupire ovu prvu. Ta ekipa je uz pomoć HDZ-a uz svoju glavnu djelatnost prodaju Ruskog plina u Rh i to najvećim potrošačima Hepu, gradskoj plinari zg i Petrokemiji, preuzela Luku Ploče, Pevec,Petrokemiju,30% Fortenove, u tijeku je preuzimanje Dalekovoda, + razna zemljista i udjele u trgovačkim društvima u vlasništvu države nerijetko na štetu postojećih vlasnika. Nitko ne pita sa čijim novcima.

VL
MU
MUNJA5
21:02 25.07.2021.

Ovi izgleda žive u samozavaravanju da nešto vrijede bez Škore. Ustvari, bez Škore, oni ne postoje. Nisam pristalica Škore ali tako mislim.

VL
Avatar Smrekovac
Smrekovac
16:17 25.07.2021.

"DP jadnici ce se raspasti ko hanzar divizija"

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
17:54 25.07.2021.

Škoro je ipak pametan i poduzetan ćovik i šta če njemu ovi polupismeni posebno domoljubni.

VL
BI
BivšiIndexaš2
16:36 25.07.2021.

Desničari ne mogu sačuvati ni brakove di bi stranku a kamo li državu

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
23:37 25.07.2021.

Mislim da najveći dio razloga za njegovu ostavku leži u tome da se na balkanu domoljubne bajke ne isplate više kao nekada i nemre se tako lako prodavanje Boga i domoljublja jamiti kao za vrijeme Dr. Franceka i Dr. Sanadera makar je raja još uvik dovojno glupa da metne takve u Sabor.

VL
FR
franjo2012
16:30 25.07.2021.

smješno stvorenje i još smiješnija stranka ...za škoru samo jedno pitanje, dobro možda dva gdje si bio 90tih negdje u inozemstvu pjevo ne dirajte mi ravnicu i s obzirom na staž u saboru jesi si osigurao penziju????

VL
Avatar SAMs
SAMs
17:30 25.07.2021.

Tko je Mateja Jozeljic, Škorina savjetnica i prijateljica onog patuljka, koji prostitutke placa sa Kokainom ????... ......Vidiš facu, prezime i robu na njoj, ne moš falit..-----prijateljica, onog patuljka koji prostitutke placa sa Kokainom.......tko je ona ????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.