Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREGLED GODINE
Povratak na članak

Marin Čilić nas je sve ostavio u čudu, a Borna Ćorić vratio nadu u tenis

Goran Ivanišević i Iva Majoli više nisu jedini s Grand Slam titulom, a u bližoj budućnosti tih bi titula moglo biti još

Komentari 2

Avatar rajetin
rajetin
19:53 22.12.2014.

Kad si već spomenuo Nikolu Pilića, morao si i Boru Jovanovića. Naime, njih dvojica bili su finalisti Wimbledona u parovima 1962. što je bio prvi veliki uspjeh hrvatskog tenisa nakon generacije Punčeca i Palade. U 1968. zajedno su došli do četvrfinala Wimbledona. U singlu, Boro Jovanović je 1963. bio finalist Rima a 1968. četvrfinalist Wimbledona. Zašto se nekim ljudima odriču zasluge zbog prezimena? Sličan je slučaj i sa "Svetim" Nikolom Plećašem, prvom zagrebačkom košarkaškom zvijezdom.

VL
Avatar rajetin
rajetin
20:03 22.12.2014.

Marinova suspenzija nije uslijedila "zbog uzimanja navodno nedozvoljenih supstanci", već zbog uzimanja nedozvoljenih supstanci, tragovi kojih su našeni u njegovom urinu. Marin je uspio dokazati da je ta sredstva uzeo nehotice, pogreškom, stoga mu je i kazna ublažena. A ti ili ne znaš o čemu govoriš ili namjerno pokušavaš dezinformirati čitatelje izvrtanjem činjenica. Ne dovodim u pitanje Marinovu nevinost u ovom slučaju, već tvoju profesionalnost.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.