Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA KABA

Marija Šola: Poričem sve što mi optužnica stavlja na teret, a u ovoj optužnici samo su imena točna

šola marija
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
1/6
16.03.2017.
u 11:24

Osim nje, na optuženičkoj klupi sjedi još osam osoba, među kojima su i njezina tri sina, a optužene su i tri tvrtke.

- Poričem sve što mi optužnica stavlja na teret, a u ovoj optužnici samo su imena točna - rekla je Marija Šola kojoj je danas na zagrebačkom Županijskom sudu počelo suđenje u aferi KABA.

Osim nje, na optuženičkoj klupi sjedi još osam osoba, među kojima su i njezina tri sina, a optužene su i tri tvrtke. Svi optuženici zanijekali su krivnju, a USKOK ih tereti da su banku oštetile za oko 100 milijuna kuna.

>> Pripremno ročište opet odgođeno, ovaj put zbog bolesti Marije Šole

>> Potvrđena optužnica u slučaju Karlovačka banka

Ključne riječi

Komentara 2

AN
ANTIFA
11:47 16.03.2017.

ma naravno, sve ti je montirala Udba za ha ha, kao i ostalim lopinama iz tih krajeva

SI
siskic
12:19 16.03.2017.

šta je mama mia, nekada napredni i uvaženi član skj , poslije devedesete gorljiva hadezeovke, moralna katolkinja i uzorna domaćica. di je god rukovodila dovela do propasti...a osbno bogatstvo intezivno raslo, sve pošteno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije