Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDILA STRANKA

Marija Selak Raspudić pozitivna na koronavirus

Zagreb: Marija Selak Raspudić na konferenciji Mosta nezavisnih lista
Patrik Macek/PIXSELL
29.10.2020.
u 16:18

Zastupnica je razvila blaže simptome bolesti.

Saborska zastupnica Mosta Marija Selak Raspudić pozitivna je na koronavirus. To je objavljeno na Facebook stranici Mosta na kojoj su i naveli kako je zastupnica razvila blaže simptome. 

- Zastupnica Marija Selak Raspudić pozitivna je na Covid-19 i razvila je blaže simptome zbog čega će izostati sa saborskih rasprava idući tjedan kao i zastupnik našeg kluba Nino Raspudić - stoji u statusu. 

 

Podsjećamo, danas je u Hrvatskoj zabilježen rekordan broj novooboljelih i to  2.776. 

VIDEO: Dragan Primorac objasnio načine testiranja na koronavirus: 'To je preduvjet za dobivanje realnih brojeva inficiranih'

Komentara 11

HU
Hurem
17:52 29.10.2020.

hm.... i sad će ona, koja namjerno nije poštivala obavezu ispravnog nošenja maske, zauzeti jedno mjesto u bolnici... i dodatno opteretiti naš zdravstveni sustav... to je kad se rodiš najpametniji pa ti iz poniženja poslušati...

DU
Deleted user
16:41 29.10.2020.

Zanimljivo kako tako skolovana i pametna zena ne zna nositi masku. Uvijek ju vidim sa maskom ispod nosa....

JU
jurajuric120
16:54 29.10.2020.

ne treba njoj maska...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije