Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa od optužnice
Povratak na članak

Marihuanom sam liječio tešku bolest

Luksetić ustraje u tvrdnji da nikad nikome nije nudio ni prodavao marihuanu, već da ju je uzgajao za svoje potrebe jer "ima pravo na izbor, dostojanstven život i zdravlje".

Komentari 8

GO
gornjasica
07:43 22.08.2015.

Konopljino ulje možete u Njemačkoj kupiti kod Amazon ili u Apoteki..Ja imam sličnu bolest MS,Polineuropatija...Kada bolovi naiđu,popio bih otrova a ne samo konopljino ulje..Upravo noćas su napadi bili...Sada neka neki sudija kaže,kako sa tim bolovima da se živi dalje ii da zabrani konopljino ulje...Ja mogu da dobijem opijum ljek,to je zadnje što se dobiva,jer drugo ništa ne pomaže..Još trpim,al neznam do kada..Farmaceutske firme su protiv ulja od konoplje ,jer je jeftinje a njihova zarada bi bila sitna...To je razlog zašto nema više lhejova na bazi konoplje...Neki dan je bilo na TV baš o konopljinom ljeku...Nadam se da će uskoro u cjelom svjetu biti dozvoljen ljjek konoplje..Da nama koji trpimo nesnošljive bolove se ublaži bol..

VL
MM
mmiocic
05:21 22.08.2015.

Slazem se s covikom...

VL
TH
than
12:15 22.08.2015.

Lijek za multiplu sklerozu je marihuana ?!?! I jel' ju izlijecio, kada istu naziva lijekom ?!?! Istina, danas se pod lijekovima sve i svasta vodi. Druga stvar je sto kod nas sve kasni. Ako ljudima pomaze pri smanjenju bolova, ne vidim cemu zakonski to ne regulirati. Ionako u ljekarnama postoje tablete protiv bolova bazirane na kodeinu u slobodnoj prodaji (naravno, puno njih ne cita sastav i kako se smije uzimati, pa se malo 'navuku'), tako da ne vidim problem u ovome.

VL
CA
Cafa
11:24 22.08.2015.

Nažalost, ako ga ne optuže to će biti još jedan znak da pravna država ne funkcionira, odnosno da suci ne sude po zakonima. Zakon je prekršio jer uzgaja drogu. Potpuno je druga stvar što taj zakon treba ukinuti.

VL
GU
General_U
10:04 22.08.2015.

neka se on liječi, ali ljudi u zatvor idu za pedeset grama marihuane on za dvadeset kilograma ne, ajmo svi govoriti kako smo od nečega bolesni i uzimati gandžu dok ti dokažeš da ti marica pomaže odležat ćeš dvi godine ovj lik se stalno naslikava i stalno on ima potrebu pričati o marihuani ma ovo je bez veze dok je zakon kakav je triba si ti pajdo dobit pet godina ćorke pa se liječi. da se razumimo nemam ništa protiv legalizacije i to u punom smislu ne ovako kako je sad pripremaju legalno za trgovce drogama a ostali će opet za deset grama odgulit deset miseci zakon isti za sve ili ideš u ćorku ili ne ide nitko ovo je čista prevara dvadeset dva kilograma za vlastitu uporabu ma daj nemoj mi reć možeš cili kvart izličit s toliko grasa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.