Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napušta Vladu

Detalji Marićeva odlaska: Njegova ostavka trebala je još neko vrijeme ostati tajna

06.07.2022.
u 22:50

O ministrovoj lojalnosti, budući da odlazi usred mandata, premijer kaže: Svatko tko sam želi, iz Vlade može otići sutra!

Komentara 22

HU
Hubrvi
00:42 07.07.2022.

Maric je bi dobar ali daleko podplaceni ministar. Problem u Hrvatskoj su mediji koji sire bajke o preplacenim drzavnim duznosnocima. Mediji koji stalno kao mjerilo svega uzimaju socijalistickog radnika. Uzimaju to po paroli kao da bi politicari t.rebali voditi drzavu, a spavati po satorima i ne daj Boze posjedovati nesto. Otjerani su mnogi sposobni ministri koji su iz ljubavi prema Hrvatskoj radili za male place koje su bile puno manje, nego kod novinara raznih klepetala na HRT-u poput Togonala ili Stankovica. I onda jos stalna hajka na njih sa vise lazi, a manje poluistina. Sa ovakvim medijima kao sto su u Hrvatskoj nema za tu drzavu buducnosti.

DO
DobarDomoljub
06:28 07.07.2022.

Mariću, vrati se! Šta ćemo mi bez tebe??

UG
ugroženi
00:15 07.07.2022.

Evo što ste napravili. Preispitivali ste Zdravkov godišnji odmor a on je osjetljiv i nježan pa se naljutio i otišao. I što ćemo sad žalosna nam mati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?