Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTANAK KOALICIJE
Povratak na članak

Marić: Vjerujem da će se HNS složiti s prijedlozima

Zamjerke na poreznu reformu imaju gradovi i općine, koje bi zbog promjena u sustavu poreza na dohodak mogle ostati bez ukupno 1,3 milijarde kuna, a posebno zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji zbog reforme gubi najviše

Komentari 2

CR
creedence1954
23:01 22.10.2019.

Kaze se: tko s vragom tikve sadi o glavu mu se razbiju. Trebao je plenki davno otkantati HNS i toboznju reformu skolstva.

VL
PL
plavariba
11:43 23.10.2019.

naravno da će se hns složiti, glavno da sudjeluju u vlasti.... smokvin list im je obrazovanje kojim kao prikrivaju svoje stvarne cijleve... janaf, hep, gradnja i ostalo gdje se vrti lova

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.