Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bruxelles
Povratak na članak

Marić: Veće nacionalno sufinanciranje EU projekata povećalo bi pritisak na državni proračun

"Prijedlog je tu, brojne zemlje imaju svoja viđenja", rekao je potpredsjednik Vlade i ministar financija Marić te dodao kako je to važno pitanje za Hrvatsku, jer kao najmlađa članica EU-a još uvijek nije dosegnula razine pune iskoristivosti EU fondova

Komentari 2

DU
Deleted user
11:40 18.02.2020.

Sufinacirjte ulaganja u zelenu enrgiju privatnih osoba, pa ce se drzavni proracun puniti, umjesto da se prazni. Npr. suncana energija - mikro instalacije za proizvodnju el. energije, tople vode ili promjenu grijacih tijela npr s kond. kotlovima.

VL
DU
Deleted user
10:43 18.02.2020.

Bili smo-jesmo-ostajemo "Prijatelji kohezije"! Ako nam uskrate to "prijateljstvo", preći ćemo na tvrdu kohabitaciju!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.