Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA GA BURNA RASPRAVA

Marić: Svjestan sam da neću dovijeka biti ministar financija

Zdravko Marić
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/9
02.05.2017.
u 21:35

Sve optužbe su neutemeljene, i niže su od nekih granica etičkog ponašanja, rekao je Marić.

Pamtim i bolje trenutke i nikome ne bih poželio ovakvu situaciju, no u glavi sam maksimalno čist i fokusiran, poručio je ministar Zdravko Marić kojeg sutra čeka težak dan u Saboru.

Rekao je kako će iznositi argumente 'koji će pokazati da su sve optužbe neutemeljene'.

- Spreman sam na sve, očekujem burnu i dinamičnu raspravu - izjavio je Marić za RTL.

Na pitanje je li pomislio da samostalno podnese ostavku rekao je kako je svjestan da "neće dovijeka biti ministar financija".

- Istovremeno, moj je stav vrlo jasan: sve optužbe su neutemeljene, i niže su od nekih granica etičkog ponašanja, i ja jednostavno ne mogu prihvatiti takve optužbe i spremno čekam sutrašnji dan - kazao je Marić koji je poručio da u životu za ničim ne žali "tako ni za ovime".

Komentara 18

IC
ICCO
21:53 02.05.2017.

Zdravko Marić je najbolji ministar u Vladi sa matematički vrlo jasnim rezultatima rada i ovo što mu radi oporba je dno dna. GLAVU GORE Zdravko, pokaži sutra da si svjetlosne milje iznad Marasa, Grmoje, Bulja i ostalih čnanova družine i drugova!

PP
pp
22:23 02.05.2017.

Marić i Krstičević su dva najbolja ministra u Vladi. Nevjerojatno. Da se rijetko dobrog ministra roštilja bez ikakvih dokaza. Puna podrška gospodinu Mariću. Dok ima ovakve rezultate ima moju podršku. A za suprotno me moraju uvjeriti čvrstim dokazima. A ne ovo šaradom.

KV
ka-vuk
05:09 03.05.2017.

Kakav smo mi to narod?Cim neko nesto dobro napravi odma se svi ko bijesni psi obruse a sve u ime boljitka.Cijeg to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije