Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'To je lako provjerljivo'
Povratak na članak

Marić o slučaju Agrokor: 'Vidjet ćete i sami da tu nema nikakvih neistina'

Povjerenstvo je odlučilo obnoviti postupak nakon što je u javnost procurio iskaz bivše potpredsjednice Vlade Martina Dalić pred USKOK-om, a po kojemu je Marić bio na više sastanaka u vezi Agrokora i s ljudima iz Agrokora nego što je priznao.

Komentari 12

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
21:55 29.08.2018.

Pakuj i montiraj ministru Maricu, odvrati paznji i spasavaj drugove iz brodogradnje, usput ostetiti proracun i drzavu unistiti ak je ikako moguce - Logika SDPMOSTa i lijevo liberalnih "medija.

VL
HR
Hrvatska
14:29 29.08.2018.

Svi smo uz ministra. Maricu najbolji si!👍❤️

VL
WW
wwwcro
03:47 30.08.2018.

Sve HDZ i SDP političare (komuniste, lopove i ubojice od kojih su neki već bili u zatvoru a većinu se sumnjiči za kriminalna dijela) treba u zatvor...

VL
M3
Miške 3
06:26 30.08.2018.

Nije istina da je radio u Agrokoru na visoko rangiranom položaju kod Todorića. Tada su frizirane bilance da se zavaraju banke i vjerovnici a tatek podijeli dividendu.. On ništa nije znao . Istu formulu primjenjuje kod KPlenkijja. Ovce to sve progutaju.

VL
Avatar 2222
2222
07:19 30.08.2018.

Nije to gotovo,jos je tog puno koje cemo cuti.Volio bi da se koncetriras za poreze za nekretnine tu mozes dokazati da ti je stalo do Hrvatske.Porez se mora placati inace nas zivot ce ovisiti o tom pravednoj naplati.Sve drzave svijetaa placaju poreze ali u granicama podjednako.Za to se treba dobro pripremiti da nema repova kao do sad.

VL
KO
kordunmoj75
15:48 29.08.2018.

Maric,"nema nikavi neistina",samo sve same lazi i prljava rabota tebe Maricu i vrha vlade,ti si napustio Agrokor,i odmah direktno preso u redove ove najgore vlade,kako onda nema neistine i petljavi poslova,s tvoje strane,ali to stoka sitnog zuba nevidi,jer im mazete oci s Tomsonom,Uljanikom,.....

VL
DU
Deleted user
15:13 29.08.2018.

MInistarski gospon Marić Zdravac nit' je luk jeo nit' luk mirisao, a sad ga optužuju da po luku smrdi. Jesenti milu bigulicu, kako ljudi mogu biti toliko opaki prema bližnjemu svojemu, i to ne ne prema bilo kojemu nego prema onomu koji im je najnižu plaću povisio čak za 76 kuna. Nema zahvalnosti u ljudima prema njihovim usrećiteljima. Udaranje po Zdravcu samo je uvod u okrutan obračun s našim najvećim usrećiteljem Andrjušom P. Ako ga ne spasi gospo'n Njonjo, neće ga izbaviti nitko.

VL
KO
konoplja
15:32 29.08.2018.

Mariću, zašto si lagao? Kada netko laže očito da želi prikriti neke stvari, zanima me što vi to krijete da je Dalićka morala urgirati u medijima!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.