Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKORO DETALJI
Povratak na članak

Marić o rastu cijena energenata: Vlada vrlo intenzivno radi na paketu mjera

Cilj paketa mjera je da u što je moguće većoj mjeri ublaži evidentan i značajan inflatorni udar koji se u Hrvatskoj posebice očekuje, u smislu rasta cijena energenata od  1. travnja

Komentari 2

Avatar majkuvam
majkuvam
08:23 29.01.2022.

Da,da,svi se znoje i stenju...

VL
Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
14:10 28.01.2022.

Marić o rastu cijena energenata: Vlada vrlo intenzivno radi na paketu mjera uz koje če domoljubni balkanski građani kada plate skupi energetski račun dobiti besplatnu ulaznicu za koncert Marka Perkovića Thompsona, prirucnik pokojnog idola plemena Dr. Franceka pod imenom *Imamo Hrvatsku, imamo 200 bogatih obitelji" i garanciju Vlade HR da je pola Piranskog zaljeva hrvatsko more ali i zažaljenje da je najmanje 25 posto hrvatskig građana presiromašnih da mogu stici do Savudrije i okupati se u domoljubnom pola Piranskom. .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.