Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKTUALNI SAT
Povratak na članak

Marić: Nećemo dozvoliti ukidanje minusa niti da netko njima trguje

Na upit Ivana Kirina (HDZ) koliko se rast iznosa fiskaliziranih računa može pripisati rastu cijena, Marić je kazao da jedan od razloga jest rast cijena, ali da se dio odnosi i na bolji mehanizam nadzora i kontrole.

Komentari 2

KA
kažemja
15:09 15.09.2021.

Umjesto da se svi zalažu da se ti minusi ukinu jer od njih ima koristi samo banka, oni podilaze ljudima i obećavaju da se minusi neće ukinuti. To je kao živo blato, samo toneš dublje i dublje.

VL
Avatar Oneill
Oneill
13:47 15.09.2021.

Blebećeš bdzveze u svim zemljama Svijeta imaju ljudi minuse do tolko toliko i tako dalje ndznam šta vi trebate da regulirate stvarno nenam.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.