Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka iz Maksimira
Povratak na članak

Marčinko: Jovanović bi bio na doživotnoj robiji da su kriteriji isti!

Na uhićenje Zdravka Mamića reagirao je i Tomislav Marčinko, direktor za odnose s javnošću GNK Dinamo

Komentari 5

PR
Protivcenzure
14:50 16.03.2013.

jovanović nije napadao po nacionalnoj osnovi!! velika razlika.

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
14:57 16.03.2013.

@Django Ti ne kuzis da je Ruza ovim potezom zabila autogol. Nikad,...nikad,....nece sjediti ni u jednoj internacionalnoj, europskoj,...svjetskoj,..ili bilo kojoj drugoj grupaciji. Zena je upravo pokazala da je fasista i rasista,.....

VL
Avatar madcap
madcap
15:11 16.03.2013.

Završi li Mamić u zatvor neće više biti mrivica sa stola koje kupe ovakvi kao ovaj gore. Zbog takvih su se Dinama odrekli i vlastiti navijači. .

VL
Avatar tkozna
tkozna
15:26 16.03.2013.

Dođu takva vremena, kada pametan zašuti, budala progovri, a fukara se obogati. Ivo Andrić

VL
KO
kopp29
15:57 16.03.2013.

clanak je izvrstan..i mislim da je vec krajnje vrijeme da se zavrsi to srboutopijsko vladanje i srbomisljenje..koje je vec dosta zla nanijelo u proslosti pa sada hoce da nastavi dalje i u buducnosti...pa svakoj prici dodje kraj..tako i ovoj srbovladi..na sramotu jedne drzave kao sto je nasa.nisu li nasi politicari sposobni sami voditi drzavu ..pa im trebaju srbi. Bolje pozovite austrijance,kada niste sposobni sami voditi zemlju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.