Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka iz Maksimira

Marčinko: Jovanović bi bio na doživotnoj robiji da su kriteriji isti!

'19.11.2009., Zagreb - Tomislav Marcinko, clan Izvrsnog odbora NK Dinamo, na Cvjetnom trgu.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
16.03.2013.
u 12:31

Na uhićenje Zdravka Mamića reagirao je i Tomislav Marčinko, direktor za odnose s javnošću GNK Dinamo

Na uhićenje Zdravka Mamića reagirao je i Tomislav Marčinko, direktor za odnose s javnošću GNK Dinamo. Naglasio je kako je pismo poslao u svoje osobno ime, a ne u ime GNK Dinamo. Pismo prenosimo u cjelosti:

" Kada bi se Josipovićevo i Milanovićevo „treniranje strogoće“ na Zdravku Mamiću primjenilo na Željku Jovanoviću, on bi već davno bio na doživotnoj robiji! Zar već u prvih sto dana vlasti nije napao Hrvatsku biskupsku konferenciju, Hrvatsku akademiju znanosti i umjetnosti, Maticu Hrvatsku, Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatski nogometni savez i najveći hrvatski športski brend GNK DINAMO?! I to najtežim uvredama, diskvalifikacijama i omalovažavanjima! Pa, ima li i jedna hrvatska nacionalna institucija koju nije ponizio? Nije narod glup, ostavite mu neka on procijeni može li se zlosretni Jovanović uspoređivati s Khuenom Hedervaryjem. A što se tiče Mamićeve konstatacije kako nije normalno da u Hrvatskoj Srbin bude ministar obrazovanja, pitajte u Njemačkoj može li ministar obrazovanja ili obrane biti Francuz! Ili u Srbiji Albanac, u Grčkoj Turčin, u Izraelu Palestinac..!

Josipović tvrdi kako je napadom na Jovanovića Zdravko Mamić uvrijedio sve Srbe u Hrvatskoj. Zaista jadno od tog pametnog i mudrog čovjeka! Pa, Zdravko među Srbina ima više prijatelja nego zajedno 21 član Vlade, uključujući i Josipovića. I nitko se od njih, barem ne javno, nije osjetio uvrijeđenim.

Ne znam zbog čega su svim novinarima i političarima promakle Mamićeve riječi u intervjuu na Z1 televiziji, o sukobu interesa Jovanovićeva pomoćnika Petra Skansija, koji kao visoki dužnosnik Vlade toj istoj Vladi iznajmljuje kuću u Ljubljani od 140 m² i za to mjesečno dobiva 6000 eura neto! I tako već osam godina! Do sada je sukobom interesa od hrvatske Vlade već dobio preko 560 000 eura! To je i Milanovićev grijeh, sve to zna ali tolerira dok je Skansi „kooperativan“! A kako je to „kooperativan“, zna svaki ljubitelj športa u Hrvatskoj."

Direktor za odnose s javnošću

GNK Dinamo

Tomislav Marčinko

Komentara 5

PR
Protivcenzure
14:50 16.03.2013.

jovanović nije napadao po nacionalnoj osnovi!! velika razlika.

Avatar Melankolija
Melankolija
14:57 16.03.2013.

@Django Ti ne kuzis da je Ruza ovim potezom zabila autogol. Nikad,...nikad,....nece sjediti ni u jednoj internacionalnoj, europskoj,...svjetskoj,..ili bilo kojoj drugoj grupaciji. Zena je upravo pokazala da je fasista i rasista,.....

Avatar madcap
madcap
15:11 16.03.2013.

Završi li Mamić u zatvor neće više biti mrivica sa stola koje kupe ovakvi kao ovaj gore. Zbog takvih su se Dinama odrekli i vlastiti navijači. .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije