Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.10.2014. u 12:00

Ali što će Marasu devize s kruzera kad je lakše zavući ruku u džepove građana, odnosno „posuditi“ novac s neaktivnih računa

Gordan Maras, ministar obrta i poduzetništva, na proteklim Danima hrvatskog turizma, suočen s konkretnim pitanjem poznatog dubrovačkog ugostitelja zašto se desecima tisuća dnevnih gostiju s kruzera koji u Dubrovniku borave tek nekoliko sati ne dopusti plaćanje u eurima, hladno je odgovorio „da se Dubrovnik može odvojiti i onda naplaćivati u eurima“. Ovu ministrovu „dosjetku“ objavio je portal dubrovnik.net. uz opasku da zbog toga država gubi milijune. Ali što će Marasu devize s kruzera kad je lakše zavući ruku u džepove građana, odnosno „posuditi“ novac s neaktivnih računa.

Josip Leko, predsjednik Sabora, u povodu uhićenja Milana Bandića i još 15-ak osoba izjavio je novinarima da ima jako malo informacija o tome. „Ne znam još ni o čemu ništa osim onog što napišu mediji“, izjavio je predsjednik Sabora i time se pridružio predsjedniku RH Ivi Josipoviću, koji je prije nekoliko dana imao jako malo informacija o monetizaciji. Zvuči nevjerojatno, ali ako im želite vjerovati – na čelu države su nam žalosno neinformirani ljudi.

Marko Krištof, ravnatelj Državnog zavoda za statistiku, objavio je novi rast državnog duga uz jedan jedini komentar. „Mi smo ovdje poput mrtvozornika“, izjavio je Krištof i sve nas još jednom spustio, ne na zemlju, nego dva metra niže.

Vojko Obersnel, istaknuti SDP-ovac, doživio je neugodan poraz od HDZ-a na izborima za riječke gradske odbore. Malu utjehu u prvom porazu od HDZ-a Obersnel može pronaći u MO Sveti Kuzam, gdje su socijaldemokrati dobili apsolutnu većinu. Tamošnja lista SDP-a putem letaka i društvenih mreža poručila je da se ograđuje od predsjednika stranke. „Svjesni smo da to što pripadamo SDP-u trenutačno i nije neka preporuka. Činjenica je da koalicijska vlada RH pod vodstvom premijera Milanovića ne radi dobro. To svi znamo, ali glasajte za nas jer je riječki SDP pod vodstvom Obersnela drugačiji.“ U središnjici SDP-a sigurno su oduševljeni uspjehom u Sv. Kuzmu.

>> Maras: Bez obzira što piše po medijima, tvrtke će moći birati hoće li biti članovi HGK ili ne

Komentara 6

DU
Deleted user
12:02 22.10.2014.

Pametniji odgovor niti ne treba očekivati od Zokijevog ministra

PC
poshten_chovek225
12:17 22.10.2014.

Ovo je ludost ne dozvolit da se koristi plateznim sredstvom EU a bit njen clan koja glupost od RH vlade - ali i od Marasa i sam spomen o ocjepljenju pa sta on misli da je on i Dubrovnik Hrvackaka pa njega odma treba istjerat sa politicke scene RH a i kaznit zatvorom kao veleizdajnika za rozdor medu RH pucanstvom za pokusaj gradanske pobune i slicno neka prebroji koliko dubrovcana Hrvata zivi u dubrovniku a koliko ih je doslo od 45g do danas i pootvaralo male radnje kafice itd i ko bi glaso za ocjepljenje ma sta to uopste pisem treba ga odma ustvari smjenit i protjerat iz Ljepe Nase - ma vidi ti cerilice svigdje sve oce ma m im njihovu -joj nama hrvatima jojj ako ubrzo ne stanemo cizmom tvrdo i kazemo dosta je dosta

MR
midnight rose
12:43 22.10.2014.

Svašta možemo očekivati od ovih nesposobnih ministara...al ovaj Maras , ajme meni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije