Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KBC Split

Marasović predao dužnost ravnatelja Duplančiću

DARKO DUPLANČIĆ,DUJOMIR MARASOVIĆ (1)
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/3
15.06.2012.
u 12:37

Iznimno skromno, samo uz vodu i dvopek, stari i novi ravnatelj obavili su službenu primopredaju

– Želim ti da s ovog mjesta odeš zadovoljan kao što i ja odlazim – kazao je dr. Dujomir Marasović svome kolegi dr. Darku Duplančiću, novom ravnatelju Kliničkog bolničkog centra Split prigodom primopredaje dužnosti.

Iznimno skromno, samo uz vodu i dvopek, stari i novi ravnatelj obavili su službenu primopredaju. Dr. Darka Duplančića, poznatog splitskog kardiologa, Upravno vijeće bolnice jednoglasno je izabralo za ravnatelja kojeg još treba potvrditi ministar zdravlja.

Dr. Dujomir Marasović nakon dva mandata u vrućoj fotelji prvog čovjeka KBC-a Split, vraća se na staro mjesto, voditelja Odjela za dermatologiju. No najavljuje kako će biti vrlo odgovoran i kao zastupnik HDZ-a u Hrvatskom saboru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije