Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijevremeni izbori

Maras o Karamarku: Taj gospodin je neozbiljan

Tomislav Karamarko
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
10.05.2014.
u 16:55

On vrlo dobro zna gdje se prijevremeni izbori trebaju tražiti, ali ga tamo nema - rekao je Maras komentirajući Karamarkove izjave

SDP nije stranka čistki - poručio je ministar obrta i poduzetništva Gordan Maras nakon današnje svečane akademije povodom Dana Europe i Dana pobjede nad fašizmom. - Premijer nije najavio ništa tog tipa. Stranka ima 40 tisuća članova koji su kolege, puno njih razgovara između sebe, prijatelji smo i nema nikakvih čistki - rekao je Maras te se osvrnuo na izjave šefa HDZ-a Tomislava Karamarka koji traži prijevremene izbore.

- Taj gospodin je neozbiljan. On vrlo dobro zna gdje se prijevremeni izbori trebaju tražiti, ali ga tamo nema. Dvije godine ga nisam vidio u parlamentu - dodao je Maras i zaključio kako je on u Saboru 10 puta više od Karamarka.

Ministrica Milanka Opačić istaknula je da je Vlada stabilna te da prijevremenih izbora neće biti. - Osobno sam, kao i svi ministri, usmjerena prema reformama. Građani su nas birali zato da im život učinimo boljim - izjavila je Opačić i dodala da je Vladi cijela energija usmjerena na to.

Ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić rekao je da će SDP iz svega izići kao pobjednik jer se radi o jakoj stranci. - Imamo stabilnu većinu i vlada mora obaviti posao za koji su nas izabrali građani - poručio je Mrsić.

>> Josipović: Ne vidim da bi došlo do prijevremenih izbora

Komentara 72

OL
oluuja
17:05 10.05.2014.

Neozbiljna je nesposobna vlast, koja je davno izgubila povjerenje naroda, IZBORI ODMAH

LA
laptop
17:10 10.05.2014.

Gospodin Maras treba da shvati da hrvatskog naroda vise ne zanima sto on kao i predsjednik vlade sa svojim ministrima prica i porucuje. Dvije godine samo lazi i pusta obecanja. Vrijeme isteklo Nova vlast sto prije.

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
17:06 10.05.2014.

Taj gospodin je budući premijer Hrvatske!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije