Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Maras iz bojkota otklizao u cenzuru, protiv koje se, navodno, bori

Odredba o sramoćenju stupila je na snagu 2013., ali tada nisu ni trepnuli

Komentari 4

ST
stric15
13:03 26.02.2019.

.... lijevo liberalni mediji i lijevoliberalni političari su bili uvjereni da će oni biti ti koji će utuživat .... na njihovu žalost njihova batina se okrenula protiv njih ... sada prosvjeduju protiv svojih zakona optužujući sve koji se koriste njihovim metodama ....

VL
Avatar Observer
Observer
13:57 26.02.2019.

U Hrvatskoj su prijetnje , uvrede i sramocenje dopustene jedino u Hrvatskom Saboru i to valjda kao primjer svima ostalima. Tu su svi isti , pocevsi od Stazica , Pupovca , Plenkovica ,Pernara itd. ali ljevicari su u tome podmukli majstori.

VL
Avatar VinkoL
VinkoL
17:16 26.02.2019.

Drugovi novinari godinama tolko hvalili komuniste, a gle sad. Nemreš vjerovat.

VL
OK
okolo
13:45 26.02.2019.

odredbu o sramocenju 2013 donio sdp..hns podivljali i ekstremni desničari,klerofašisti udruženi protiv naših informativno političkih djelatnika..djeluju po zakonu..pa dokle bero..gordane..hrvoje..anka, vodite nas ..preko vode do slobode

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.