Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kumske veze

Maras burno reagirao na pitanje: 'Je li moguće da me ovo netko pitao?'

Gordan Maras
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
06.06.2019.
u 11:01

"Neka institucije rade svoj posao?! Pa to govori Bandić već 15 godina, to govori HDZ. Od pljačke HDZ-a u Fimi mediji prošlo je 12 godina, ništa se nije dogodilo. Uhićen je Nadan Vidošević, gledali smo njegove medvjede i lisice prije šest godina, ništa se nije dogodilo"

Neki misle da ja SDP-u ne trebam. Što vi mislite? – objavio je jučer na Facebooku Gordan Maras. Novinari su ga danas u Saboru zamolili da im pojasni na koga je mislio, ali Maras konkretna imena nije naveo.

Rekao je kako postoje ljudi koji misle da njegov rad nije dovoljan i nije dobar, ali to je najnormalnija stvar u politici.

– Ne mogu te svi voljeti – rekao je.

– Nisam ni zauvijek u politici niti je to jedini posao kojim se moram baviti u životu. Nadam se da imam podršku stranke, uvjeren sam da imam podršku članova i birača, borit ću se za njih i dalje – dodao je Maras.

– Ja sebe testiram svaki dan – rekao je Maras na pitanje novinarke je li to patetičan istup da se testira na taj način.

Na pitanje na koga je točno mislio, nije dao konkretna imena.

– Sigurno ih ima. Recimo, HDZ-ovci sigurno misle da im ja ne odgovaram – rekao je Maras.

Burno je reagirao na pitanje misli li da kumske veze "rade" u Hrvatskoj.

– Je li moguće da me ovo netko pitao? – rekao je.

– Neka institucije rade svoj posao?! Pa to govori Bandić već 15 godina, to govori HDZ. Od pljačke HDZ-a u Fimi mediji prošlo je 12 godina, ništa se nije dogodilo. Uhićen je Nadan Vidošević, gledali smo njegove medvjede i lisice prije šest godina, ništa se nije dogodilo. Bandiću u liveu na suđenjima govori kako se zapošljava u upravi i ništa se nije dogodilo... – rekao je Maras.

– Možda se sutra Mamić vrati u Hrvatsku i počne se ponašati kao da se ništa nije dogodilo – dodao je.

Ključne riječi

Komentara 44

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
11:29 06.06.2019.

Ne bi sačuvao tri koze, izgubio bi dvije !

AC
accusator
11:22 06.06.2019.

A kakav bi to posao u realnom gospodarstvu mogao raditi.. par mjeseci staža u kojima je pripomogao propasti Bjelolasice.. par mjeseci stranačkog uhljebništva kod Ivana Račana a sve ostalo na 'funkcijama'.. trla baba lan i zastupnička plaća stiže svaki dan..

CE
cenzura
11:28 06.06.2019.

Ovaj ćelavi pajac stvarno misli da bi mogao živjeti bez politike????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije