Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZLOG ZA OPTIMIZAM
Povratak na članak

Mappes-Niediek: Hrvatska ima potencijal za izlazak iz ove krize

Zemlja nije korumpirana jer su njezini građani korumpirani, Hrvati jako dobro znaju što je korupcija i da je riječ o zlu. A to su najvažnije pretpostavke za razvoj neke zemlje, tvrdi ugledni njemački novinar

Komentari 5

Avatar comparator
comparator
13:24 19.06.2016.

Istina ,i ja isto mislim kako idemo u pravom smijeru ali vrlo sporo jer do potpunog sloma i skretanja na pravi smijer stoji turizam koji nam tokom ljeta donosi priljev toliko blizu kliničke smrti da kleptokracija preživi do sljedeće sezone.

VL
MA
mateomatic
14:14 19.06.2016.

Hrvatska je visokopolitički korumpirana država u kojoj caruju udbaški elementi I filokomunisti umreženi u mito, korupciju I organizirani kriminal. Sve ostalo su posljedice.

VL
MI
miholjčan
13:31 19.06.2016.

Zabrinjava što najveća politička stranka dva puta uzastopce ima Predsjednika koji osobne interese stavlja na prvo mjesto. To već nije slučajno.

VL
ST
stefj
14:37 19.06.2016.

Ne znam kako netko može zagovarati povratak SDP-a i najgore vlade do sada. Pa Orešković je u ovih par mjeseci disfunkcionalne vlade imao više investicija nego Milanović u 4 godine apsolutizma... Zar je dizanje poreza, jačanje birokracije i devastacija privatnog sektora dobra za Hrvatsku? Zar je nekontrolirano zaduživanje super? Medijska cenzura, generiranje bezbrojnih udruga i pumpanje novca u njih, plaćanje skupog PR-a, forsiranje podjele društva, zar je to dobro?... Samo zato da se netko može proglasiti intelektualcem i progresivnim umom uništiti sve živo? To nema veze sa socijal-demokracijom, pluralizmom i argumentiranim dijalogom... Kako bi se reklo - gotovi smo...

VL
HH
helgin@hogar
16:45 19.06.2016.

ma da je ne znam koliko poznat i ugledan, on je ipak samo novinar...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.