Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEŠTO NAKON POLIJETANJA

U padu aviona na zgradu u Milanu poginulo osmero ljudi, među kojima i dijete

Foto: REUTERS
1/7
03.10.2021.
u 16:10

Talijanska Nacionalna agencija za sigurnost letenja krenula je s prikupljenjem tragova kako bi se otkrilo što je uzrok nesreće.

U padu manjeg zrakoplova na uredsku zgradu u Milanu danas oko 13 sati poginulo je najmanje osmero ljudi. 

Corriere della sera piše kako je Pilatus PC-12 registriran u Rumunjskoj bio na putu za Olbiju, međutim nakon polijetanja krenuli su problemi i avion se srušio u uredsku zgradu u renovaciji

1/7

Preliminarni podaci pokazuju da se nešto dogodilo 16 sekundi prije udara kad je zrakoplov počeo gubiti na visini, no isto tako vidljivo je da je pilot pokušavao spriječiti to. Talijanska Nacionalna agencija za sigurnost letenja krenula je s prikupljenjem tragova kako bi se otkrilo što je uzrok nesreće. 

Poginuli pilot je bio rumunjski državljanin. La Repubblica piše kako je uz pilota i člana posade, poginula i francuska obitelj među kojima je bilo i dijete. 

- Vidio sam kako se avion spustio i zatim srušio - ispričao je 19-godišnji Andrea za medije i dodao: - Snažan prasak se čuo, a zatim su posvuda bili komadići željeza. Uplašio sam se i nazvao sam prijatelje. 

Avion je pao na zgradu koja se nalazi deset metara od parkirališta i stotinjak metara od željezničke stanice. Svjedoci navode da se sutra dogodila nesreća da bi ta zgrada bila puna radnika. 

Ključne riječi

Komentara 2

ST
stomiovotreba
17:07 03.10.2021.

Sucut obiteljima.

Avatar Asterix
Asterix
16:22 03.10.2021.

Danak modernog života i viška novaca. Srećom je nedjelja pa su uredi bi prazni inače bi tragedija možda bila još veća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije