Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog vrućine

Manje eksplozije u bivšem vojnom skladištu Pađene kraj Knina

vojarna, očevid, eksplozija
Ivo Čagalj/PIXSELL
22.08.2012.
u 17:03

Iz ministarstva mole stanovnike okolnih mjesta da ne prilaze tom području.

Zbog ekstremno visokih temperatura poslijepodne je odjeknuo niz manjih eksplozija u bivšem vojnom skladištu Pađene kraj Knina, priopćili su iz MORH-a. Do eksplozija razasutih ubojitih sredstava došlo je na opožarenom području tako da nema mogućnosti eventualnog proširenja vatre ni opasnosti za civilno stanovništvo, napominju iz ministarstva.

Stručni pripadnici OS RH poduzeli su mjere osiguranja područja. Iz ministarstva mole stanovnike okolnih mjesta da ne prilaze tom području. Nakon prošlogodišnjeg požara koji je zahvatio bivši VSK Pađene do sada je od razasutih ubojitih sredstava očišćeno 35 milijuna četvornih metara područja, odnosno u polumjeru od 3,5 kilometara oko bivšeg skladišta.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
19:14 22.08.2012.

Povratak !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije