Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grad Osijek

Manje cijene vrtića zbog samoizolacija

Ivan Radić
Grad Osijek
10.02.2022.
u 14:57

Osijek je, ističe se, među nekolicinom gradova koji je zbog pogoršane epidemiološke situacije smanjio cijenu vrtića.

Gradsko vijeće Grada Osijeka prihvatilo je u četvrtak prijedlog osječkog gradonačelnika Ivana Radića o smanjenju cijene vrtića zbog pogoršane epidemiološke situacije.

Ovom se odlukom mjesečna cijena izabranog programa smanjuje kako za pojedinačni slučaj zaraze koronavirusom, odnosno pojedinačno izrečenu mjeru samoizolacije, tako i za izrečene mjere samoizolacije čitavih skupina za postotak razmjeran broju dana nekorištenja usluge vrtića. Za izostanak od tri do pet dana cijena se smanjuje za 20 posto, a za izostanak više od 6 dana za 30 posto. Smanjenje se odnosi na razdoblje od 1. siječnja do 31. ožujka.

Osijek je, ističe se, među nekolicinom gradova koji je zbog pogoršane epidemiološke situacije smanjio cijenu vrtića.

Osijek ima 27 vrtića, a pohađa ih 3202 djece. Upisano je ove vrtićke godine 252 djece više, u 13 novih skupina, te su zaposlene 43 odgojiteljice. Kako bi svako dijete našlo svoje mjesto u vrtiću Osijek će kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti prijaviti izgradnju tri nova vrtića i nadogradnju još dva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije