Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA PRVOG KVARTALA
Povratak na članak

Najveći udar tek nas čeka: BDP će pasti 20%

U odnosu na lanjsku godinu BDP je rastao 0,4%, u odnosu na zadnji kvartal 2019. pao je 1,2%. Najveći udar nas tek čeka, oporavak 2021.

Komentari 9

IB
iva.begovic
12:12 30.05.2020.

Uh, ova je vijest mogla čekati sutra. Danas je Dan državnosti. Kakvagod ova država bila u prošlosti, kakogod joj bilo u budućnosti, moja je - volim je. Svima sretan Dan državnosti, ne bojmo se, ne klonimo duhom.

VL
19
195411
16:49 30.05.2020.

Sretan dan Državnosti, ima li nešto novo svi se stalno ponavljaju istim informacijama

VL
Avatar jocker-3
jocker-3
12:26 30.05.2020.

Nemojte nas uspoređivati sa industrijskim zemljama,one imaju stotinjak milijardi eura u pričuvi za takve slučajeve,a mi se moramo zaduživati da bi političari isplatili sebi plaće...ne,nema nam spasa od bankrota....

VL
A1
.anticenzura.1k
12:31 30.05.2020.

Hrvatska se ne moze nikako oporaviti u zlocinackoj feudalno/nazi/fasistickoh tvorevini od EU-ropske unije koja se raspala u tisucu komada i bankrotirala. Da bi se Hrvatska oporavila, moraju se oporaviti oni, a to se nece nikada dogoditi iz prostog razloga sto ta feudalno/nazi/fasisticka propala politika nikada nije nasa plodno tlo u Europi, kroz citavu svoju mracnu i krvavu posvijet Europe. Uvijek su se ljudi na kraju oslobodili okova i iskobeljali iz njihovoga nazi/fasistcikoga ROPSTVA. A ponavljati nesto sto je vec sto puta propalo, to moze samo bolesran um, jako bolestan um. Hrvatska mora jednostavno njima reci adio, jasno i glasno, uz pomoc Amerike i Britanije koje nam moraju cuvati ledja, i gledati sebe i svoju drzavu i narod. Mi smo veoma mala i sitna drzavica, uz dobro prijateljstvo Amerike, Britanije i ostalog civiliziranog svijeta, mi se mozemo veoma lako izvuci iz govana, samo da nam Ameri, Britanici i ostali civilizirani svijet dopelja u Hrvatsku svoje bogate kompanije i zamijeni ih sa propalicama Nijemcima i ovom ekipom iz EU-prcijetine, i problem rijesen nu roku odmah.

VL
ST
stefj
12:06 30.05.2020.

Bez da se naprave reforme, ništa od brzog oporavka. Jednostavno... A bilo koja vlada dođe, od reformi neće biti niti R. To je isto jasno... Nedavno je Čuraj u otvorenom dao naslutiti što nas čeka - povećanje trošarina i poreza, što jasno daje do znanja da krizi pristupamo isto kao i prošli puta, a taj pristup nam je donio najdužu krizu u EU i samo dno EU-a...

VL
Avatar Ninja1
Ninja1
11:52 30.05.2020.

bez brige, stići će sad od EU 10 milijardi eura da hdz napuni svoje crne fondove. 😂😂😂

VL
A1
.anticenzura.1k
12:53 30.05.2020.

Milanovic mora ici u London i preko Londona uspostaviti veze sa Amerikom, i okrenuti nama zemlju na Zapad, a usto i ekonomiju i financu, uz slobodni i civilizirani suvereni svijet, tamo gdje nam je i mjesto, i distancirati se sto dalje od ovih propaliteta /gangstera iz Brisela i Berlina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.