Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brodski Sajam namještaja

Manifestacija koja potiče razvoj slavonske drvne industrije

sajam namještaja
Ivica Galović/PIXSELL
09.02.2015.
u 09:37

Prijave za sudjelovanje na sajmu podnose se do 13. veljače, a do sada je već prijavljeno dvadesetak izlagača

Treći Sajam proizvođača namještaja Brodsko-posavske županije ove će se godine održati od 13. do 15. ožujka u dvorani "Vijuš" u Slavonskom Brodu. Riječ je o manifestaciji izložbeno-prodajnog karaktera, koja iz godine u godinu postaje sve značajnija i koju prepoznavaju sve relevantniji "igrači" na tržištu.

Tim povodom Županija je ovih dana uputila poziv svim zainteresiranim proizvođačima namještaja od drva i metala, tapeciranog namještaja, madraca i prateće industrije. Uz poljoprivredu, gospodarska grana koja je stoljećima bila sinonim za Slavoniju svakako je drvna industrija, a namještaj izrađen od vrhunske slavonske hrastovine izvozio se i još uvijek se izvozi diljem svijeta.

Prijave za sudjelovanje na sajmu podnose se do 13. veljače, a do sada je već prijavljeno dvadesetak izlagača. 

>> Opremom za hotelijerstvo povezali plavu i zelenu Hrvatsku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije