Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJAN
Povratak na članak

Manfred Weber optužuje osovinu 'Macron-Orban': 'To nisam očekivao'

Bavarski zastupnik u Europskom parlamentu je rekao da je "argument da nema iskustva u izvršnoj vlasti apsurdan jer trećina sadašnjih šefova europskih vlada nisu imali iskustva u izvršnoj vlasti"

Komentari 11

BU
Bubalamala
23:14 04.07.2019.

Čemu uopće izbori za europski parlament, ćemo kandidati za pozicije evropskih institucija kad nijedno mjesto nije popunjeno izabranim kandidatima. Iznenada su sva mjesta popunili ljudi koji u kampanji za evropski parlament nisu kandidirali..! Imali to ikakve veze sa demokracijom..?

VL
AU
autoritet
23:35 04.07.2019.

Weber je taj koji je napadao Orbana u kampanji, a Orban je i prije izbora najavio da Fidesz neće poduprijeti Webera kao spitzenkandidata. Dakle, što je očekivao?

VL
Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
07:45 05.07.2019.

Izdala je tebe Merkelica u suradnji sa Macronom a ne Orban, za njega si znao otprije.

VL
DU
Deleted user
09:19 05.07.2019.

Pljuvao je po Orbanu i htio Fidesz htio izbaciti iz EPP i nije ovo očekivao od Orbana? Izgleda da se je i za EU parlament kao i hrvatski, intelektualna podkapacitiranost prednost, a ne mana...

VL
ST
stefj
21:14 04.07.2019.

Eh, u EU uvijek vrijedi pravilo jačeg, pa tek onda kompromis. Sada je postignut kompromis kojeg je diktirao jači, zapravo, najjači... Kakva demokracija, EU i demokracija, smiješno...

VL
MM
Marko_M
05:38 05.07.2019.

Kakav raspad sistema...

VL
DU
Deleted user
22:39 04.07.2019.

Vi tzv. centristi nikako da shvatite, kao ni HDZ-ovci, da nitko ne voli mlakonje; pogotovo izdajnike.

VL
ZH
zhecko
21:25 04.07.2019.

Weber nije imao državničku mudrost, barem pred izbore za EP. Uvredljivo se ponašao prema Mađarskoj i izgubio je Orbánovu podršku, iako je Fidesz donio lijep broj glasova (13 - a HDZ i pored velike predstave u Zagrebu samo 4 )!! 1. Weber je pokušao Fidesz izbaciti iz EPP. 2. Weber je i pored desne orijentacije EPP počeo je koketirati sa lijevicom i liberalima. - Ali nije imao ni podršku od Merkelice koja nije bila za izbor "spitzenkandidata" - Mada je upitno, hoće li lijevoliberalna strana EP prihvatiti Ursulu. - Još ništa nije gotovo !

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:10 05.07.2019.

a birači nisu prevareni ovom novom postavom? na kojoj listi su bile te ursule? gotovo sav zapovjedni kada unije u novom sastavu će sastavljati osobe koje nemaju izborni legitimitet. zamislite da na čelu hrvatske vlade dođe osoba koja se nije kandidirala nigdje, u vladu pozove ljude koji nisu u politici bili, i sad ih sabor treba imenovati ministrima... neki će reći da bi to bilo najbolje. ali... orešković je slučaj za sebe, rezultat mlakosti karamarka. još jednom, sadašnja ekipa koju bi kao eu parlament trebao imenovati nema izborni, demokratski, legitimitet. za nadati se da će eu parlamentarci odbiti ovaj prijedlog nakaradni. ili su već kupljeni, pa će dići ruku i 4-5 godina ubirati finu plaćicu...

VL
Avatar southman
southman
21:12 04.07.2019.

E moj Weber niti nakon svega ne kužiš da ti je "trojanski konj" u vlastitim redovima !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.