Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tjedan mode
Povratak na članak

Manekenke u seksi donjem rublju zapalile Berlin

Berlin je posljednjih dana europska prijestolnica mode jer u tijeku je tjedan modnih revija. Publiku i sudionike posebno su oduševile privlačne manekenke u seksi donjem rublju.

Komentari 4

Avatar Maxich
Maxich
18:05 19.01.2011.

još im samo fali štanga pa su u kompletu. nekad su se ženske u donjem rublju na javnome mjestu nazivale ženama lakog morala. danas bi valjda trebalo biti normalno i Trgom prošetati u donjem vešu.

VL
KA
karambita
19:20 19.01.2011.

Ovaj novinar je nadrogiran.....ej, golim guzicama zapalile Berlin.....ma daj molim te novinarcicu popi si pivo i ohladi.....pa golih guzica bar danas ima na svakom cosku

VL
LI
Lisnjak
10:23 22.01.2011.

jedna ovakova moze ti bez smetnje poslati brzojav.

VL
OB
-obrisani-
17:24 22.01.2011.

Zna se koje je orjentacije taj \"novinar\"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.