Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trumpova kampanja
Povratak na članak

Manafortov odvjetnik kaže da nema dokaza da je klijent bio u dosluhu s Rusijom

Mislim da ste danas svi vidjeli da je predsjednik Donald Trump bio u pravu. Nema dokaza da je g. Manafort ili Trumpova kampanja bili u dosluhu s ruskom vladom, rekao je.

Komentari 6

MX
Mister X
12:26 31.10.2017.

anja Manafortov odvjetnik kaže da nema dokaza da je klijent bio u dosluhu s Rusijom... Vjerujem da če nači i oni majstore ""svjedoke""" koji če priznati da su oni to sve radili za njega Manforta ?? Da da on nasnas je prisilio sam on nije ali mi svjedočimo da je on krivac a mi žrtve ! Jer to nije dosta to je već previše za one koji znaju da vjeruju i pretjeruju ! ( Mi smo krali krali i sve Sanaderu potajno dali !!!!) I tu ga je popušio mali !!!!

VL
Avatar mofo
mofo
10:22 31.10.2017.

Lik je očito neki stručnjak za kampanje, vodio jednu za približavanje Ukrajine EU i SAD-u i to dvije godine prije predsjedničkih izbora, pa je zaposlen od Trumpa da vodi njegovu.. i sad je to kao neka povezanost sa Rusijom, ne Ukrajinom već Rusijom.. svašta.. jel tko istražio šta je radio u međuvremenu, a možda prije Ukrajine? Možda ga možete povezati i sa Kinom, Meksikom, možda je Trump u dosluhu sa demokratskom strankom...? A obamina administracija dokazano upetljana u prisluškivanje Trump Towera, upleteni sa Rusima preko prodaje uranija, zajedno sa Hillary, koga je još u dosluhu sa mainstream medijima fingirala preliminarne izbore protiv Sandersa, a sa FBI-em izmišljen tzv pissgate dossier...

VL
MX
Mister X
12:17 31.10.2017.

Ako ja koji idem na izbore recimo telefoniram u Hrvatskoj a to je država kraj Slovenije dali sam ja u dosluhu sa neprijateljima iz Slovenije i koliko oni tj Pahor i Cerar utječu na izbore.. E tu je ne smo smo moguće nego je bilo tako u Hrvatskoj i srede nam jake "svjedoke# Dadadadada mi smo krali i sve Ivi dali; Skidajte Dr. Sanadera dajte stavite Kosoricu koja hoće arbitražu i dat če našem Pahoru što želi jer zna da ga to veseli on muškarčina zna i može dobro da ucjenjiva sve ostale zaostale balkance ? Eto u to vjeruju u Americi i opozici..... i ja ...

VL
LU
Lujo123
07:09 31.10.2017.

Zadnji trzaji soroševaca, a i soroša!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.