Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treće suđenje

Mamiću će se suditi i za klevetanje Ištvanića

Zdravko Mamić (1)
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/3
17.09.2013.
u 19:37

Bivši kapetan Dinama tužio je Mamića da ga je oklevetao kada je u ožujku u emisiji "Sport nedjeljom" na Z1 rekao "da mu je iz svog džepa dao 500.000 kuna".

Zdravka Mamića na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu, osim suđenja zbog poticanja na nasilje i mržnju, odnosno verbalnog napada na ministra Željka Jovanovića te postupka zbog vrijeđanja i sramoćenja odvjetnika Ivice Crnića, čeka i suđenje za klevetu u sporu koji je protiv njega pokrenuo Slavko Ištvanić.

Bivši kapetan Dinama tužio je Mamića da ga je oklevetao kada je u ožujku u emisiji "Sport nedjeljom" na Z1 rekao "da mu je iz svog džepa dao 500.000 kuna". Ištvanić u tužbi navodi da mu Mamić nije nikad dao novac, štoviše da je Dinamo njemu ostao dužan 65.000 eura. Povrat tog duga, ističe, tražio je u parničnom i stečajnom postupku, ali se nikad nije naplatio.   

>> Branko Ivanković: Mamić više nije isti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije