Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
navijač vs. mamić

'Mamić je rekao da sam ložu ja zapalio. To je laž'

mamić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
24.09.2014.
u 22:30

Mamić se nije pojavio u sudnici zagrebačkog suca Zorislava Kaleba

Nekadašnji vođa BBB-a Tomislav Glušić zvani Petrinjac tužio je za klevetu Zdravka Mamića jer ga je Mamić u travnju u službenim prostorijama Dinama optužio da je svojedobno zapalio svečanu Dinamovu ložu. No Mamić se danas nije pojavio u sudnici zagrebačkog suca Zorislava Kaleba, a njegova odvjetnica Jadranka Sloković kazala je da ne zna zašto nije došao na sud jer joj je dan prije obećao da će doći. Na upit suca postoji li mogućnost mirenja između Mamića i Glušića, njihovi odvjetnici dali su naslutiti u svojim izjavama da su otvoreni za tu mogućnost pa im je sud ostavio rok od 30 dana za mirenje. Ako do tada ne dođe do pomirenja između njih, suđenje će se nastaviti.

Inače, Glušić je tužio Mamića jer je u travnju na konferenciji za medije u prostorijama Dinama, pokazujući na Glušićevu fotografiju, kazao: “Imate situaciju Tome Glušića zvanog Petrinjac, to je ova osoba ovdje... E, vidite, to je čovjek koji je sa svojim bratom zapalio svečanu ložu pokraj koje vi sjedite, ako se sjećate u vrijeme dok je predsjednik Tuđman bio predsjednik Republike. Ćiro i ja smo ih tada sramotno branili da im treba oprostiti...”

Što je na to danas rekao Glušić sucu?

– Prozvao me je kriminalcem i da sam napravio kazneno djelo, a nisam to učinio. Bio sam oslobođen. Izrekao je to zato što sam bio s Darijem Šimićem, Silvijem Marićem i drugima na treningu s klincima na Jarunu. Grlimo se, ljubimo k’o braća, vidimo se svaki dan, ali kad me je vidio s njima, to mu je diglo živac – kazao je sucu. Dodao je da sada zbog Mamića i njegovih postupaka izbjegava maksimirsku tribinu, a na sve ostale utakmice u zemlji i izvan nje ide.

>> Tomislav Glušić: Nisam uhićen ni osumnjičen za nerede na stadionu

Komentara 19

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:12 25.09.2014.

Ajde dosta sa ovom naslovnicom, narodu je puna kapa jednoga a i drugoga.....

OB
Obracun
13:39 25.09.2014.

Iza Zdravka. Mamić stoji srpska mafija. On njima samo pere novce. U Zagrebu ga štite korumpirani policijsko-obavještajni krugovi

Avatar marinerohr
marinerohr
23:02 24.09.2014.

Mamic da bi odgovaral pred sudom RH?!?! Pa kaj je vama, on je sam po sebi institucija, drzava, pravednost i pravo u jednom! Kad on veli Papi da je kriminalac, Papa je kriminalac... kaj se uopce nadate da bu nekii yakon RH njega dobel negdej :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije