Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVONKO VRBAN

'Mamić je preko prijatelja poručio da će mi dati novca koliko ne mogu zamisliti. Dokažu li navode, povući ću tužbe'

04.11.2022.
u 07:55

Suca Zvonka Vrbana Udruženje nevladinih organizacija proglasilo je najvećim pravosudnim zlostavljačem u Europi zbog pet sudskih tužbi koje je podnio protiv medijske kuće Telegram i njezina novinara

Komentara 17

DU
Deleted user
08:19 04.11.2022.

Pošto je premium članak, dovoljno je pročitati naslov...dakle...i ti i našmrkana spodoba ste kriminalci...ti si korumpirani lopov a ovaj drugi je kriminalno smeće

WI
wiselywi
09:22 04.11.2022.

Nitko ti ne vjeruje, ni tebi ni hrvatskom pravosuđu. Kao što su znanstvenici svojim debilanama narušili povjerenje u znanost koje će vraćati desetljećima (struka je sada posprdna riječ), tako ste ti i ekipa narušili povjerenje u pravosuđe koje se možda nikad neće vratiti. Desetljeća negativne selekcije, bahatosti, arogancije, lopovluka i korumpiranosti. Kako se takvi ljudi uopće pogledaju u ogledalo, kako dođu ženi i djeci doma bez da im cijelo tijelo drhti od srama?

KO
kompakt
10:48 04.11.2022.

Smiješno i nastrano predsjednik vijeća za suzbijanje korupcije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?