Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NE PRIJETIM PRAZNOM PUŠKOM'
Povratak na članak

Mamić: Ja nemam 116 milijuna kuna pa ne znam ni otkuda bi to vratio

Rekao je da se ne boji da će ga BiH izručiti Hrvatskoj.

Komentari 93

RI
rightside
23:00 06.06.2018.

dragi drugovi , prvo presuda mora bit pravomocna,, a kad to bude onda cemo pricat o tome sta vama zadaje muke,,))))))no dotad ce vas pola pokrepat..))))))

VL
HL
HV_LAKI102
07:22 07.06.2018.

Necete uspjeti razbojnici!Smeta vam Mamic zato sto je od Dinama napravio naj uspjesniji klub u regionu i dalje,smeta vam sto je Hrvatski nogomet medu deset naj boljih na svjetu,hocete jugo ligu i da nam unistite nogemet kao kosarku,ocete od Dinama da napravite huliganski klub kao sto je hajduk itd....bando komunisticka ....Mamicu legendo! ZHS!!

VL
Avatar babas
babas
01:40 07.06.2018.

Mamić je bio jedan od najvećih izvoznika u Hrvatskoj,u zadnjih desetak godina je izveo oko 500 000 000 u inozemstvo. Fino je punio i Dinamovu blagajnu,i državni proračun i svoje džepove i dzepove svojih igrača. Ali zamjerio se gadno državnomm vrhu,zato će mu sve oduzeti i strpati ga na dugogodišnju robiju. Nakon svih pljački u Agrokoru,HEPu ...HDZ je jednostavno morao strpati nekog na robiju,kocka je pala na Mamića.

VL
AL
alf
02:18 07.06.2018.

Sva ova prasina je se digla samo zato sto je on po relativno kratkom postupku osudjen. Sto je sa Kalmetom, Vidosevicem, Lovrickom i ostalima. Optuzeni su i sada optuznica sjedi u ladici i kupi prasinu. Zato nitko ne vjeruje u sudstvo. Pogledajmo samo tko sjedi na Ustavnom sudu. Zivim 50 god vani i poznato mi je kako se biraju sudci za takove ustanove. Moraju biti cijenjeni od svojih jednakih, u vecini nikada nisu clanovi bilo koje politicke stranke a ako jesu onda moraju to prekinuti. Obicno takovi nemaju vremena za politiku, zaradjuju daleko vise od politicara. Njihov posao je da objasne zakon, kako to oni vide. U Hrvatskoj svi na Ustavnom sudu su iz politike, kako oni mogu biti neutralni na sudu?

VL
AN
angeomihael
08:55 07.06.2018.

Ima Maminjo podatke o udruženom zločinačkom pothvatu Udbe i sudstva koji su svi članovi te zločinačke UDBE.Bježati če ljevičari ubrzo praznim glavama iz Hrvatske.

VL
SO
SoloHan
22:48 06.06.2018.

Kako je sad Tatičarima, utekao im idol ko zadnja vagina.

VL
JU
juma
23:48 06.06.2018.

Licemjeri. Kada trebate platiti porez na nekretnine, svi ste protiv, ali kada oderu nekog kapitalca, svi aplaudirate. Porez svaki poslovni covjek pokusava optimirati, ima i neka siva zona u kojoj se mogu bez nekih posljedica raditi odredjene stvari. Medjutim onog momenta kad krenete s krivotvorenjem dokumenata presli ste granicu s koje nema povratka. Mamic je po presudi to ucinio i nema mu druge nego kaznu odlezati ili ici u zalbeni postupak. Najveci problem je sto ovakve presude ne zadovoljavaju nikoga. Biznismen biva upropasten i samim tim umanjuje se direktna i indirektna novostvorena vrijednost u jednom gospodarstvu, a drzava se kratkotrajno namiri, ali te novce jako brzo spiska na armiju svojih uhljeba i njihovih privilegija. Problem nakon toga je sto vise nema Mamica i nema transfera od 10 ili 20 milijuna eura, dakle nema se vise od koga uzeti. Ako cemo doslovice progoniti utaju poreza onda nekoliko stotina tisuca Hrvata treba odmah zavrsiti na optuzenickoj klupi. Dovoljno je samo proci hrvatskom obalom i vidjeti milijunske moderne luksuzne viletine i automobile ispred njih, a onda to usporediti s prijavljenim prihodom koji vlasnici ostvaruju. No, njih na toj lokalnoj razini nitko ne dira, iako svi sve znaju, jer se u lokalne ljude politika ne usudi dirati. Nikad ne znas kada ce ti zatrebati za neku izbornu muljazu. Mamicev problem je sto je postao prevelik i preupadljiv, a samim tim se mnogima zamjerio.

VL
SJ
Samo ja
05:49 07.06.2018.

Zaslosno koliko oovih komentara protiv mamica ima.. Koliko vas je sigurno da je kriv,da mu ne pakiraju?.. Od kud vama da je kriv i da toliko dokaza ima,i svi vi koji ste tako napadate,jeste vi trazili,nasli,predocili dokaze??.

VL
HA
Hagar
07:25 07.06.2018.

Znate zašto ni jedna 'velika' presuda u Hrvatskoj ne bude potvrđena?Riba smrdi od glave. Di bi Mamić bio da je jeo janjetinu sa svakim sudcem opcinskog ili zupanijskog suda. Samo vrhovni i ustavni dolaze u obzir, a ustavni je vec rekao je zabrinut. Ajmo se kladiti da ce presuda biti poništena. Tradicija.

VL
SP
Spezispezi
07:37 07.06.2018.

Plakat ćete vi za Mamićem. Mislite se domoći obilna keša u Dinamu, ali treba prvo znati taj keš stvoriti pa onda dijeliti. Dinamo bez njega može u borbu za opstanak, a HNL konačno bez zapreka u regionalnu ligu

VL
Avatar Bjesomar
Bjesomar
09:30 07.06.2018.

Baš me zanima kakva će sve imena isplivati na površinu ovoga gliba. Kontam,mogao bi se tu nači Šuki,stari Marković i cijela bulumenta malih političarskih glodavaca. Sigurno sada mnogi drhte i čekaju svoj red na stupu srama. Ali tako je kod nas balkanaca..nezna se pametno krasti . Ta pre ogromna pohlepa uvijek dođe glave. Čovjek se zapita..pa kad je dosta!? Evo samo primjer Nadana Vidoševića. Taj lik se toliko nakrao da samo za nabrojati sve nekretnine koje je maznuo,treba ti 10minuta.i još mu nije bilo dovoljno!! Re-aktivirati Goli Otok i takvima dati čekićem lagano tuckati grote sljedećih 15 godina.

VL
KA
karlodrago
08:24 07.06.2018.

Mamiću.Neznam jesili što ukrao ali činjenica je da je Dinamo u tvojoj vladavini bio najjači i najbogatiji klub u HNS-u .Da si slučajno sin nekog partizanskog oficira nebi te nitko dirao naprotiv slavili bi te.

VL
HA
Hagar
07:01 07.06.2018.

Ma dajte ljudi, neće Mamić biti osuđen pravomoćno. Sjetimo se Sanadera, Glavaša, Vidoševića, Bandića, Horvatinčića itd itd. Uvijek isto. Mediji odrađuju posao, a posli šute.

VL
HA
Hagar
06:53 07.06.2018.

U prevodu ako padam ja povući cu i Vas kaže Mamić. Daj Mamicu molim te pucaj iz tog oružja. Bude li političko nuklearno bit ces heroj za povjest. Ako ne lipo da imaš drugu domovinu.

VL
MI
Mimizo
07:30 07.06.2018.

samo vi ostavljajte negativne komentare o mamiću a znam da je pozitivnih puno puno više koje brišete to svi znaju i moje mišljenje je da je ovo organizirana hajka na čovjeka koji je prvo Hrvat ,pa domoljub pa veliki humanitarac koliki ma je samo pomogao i drugi imaju ali samo za sebe on je poseban.živio maminjo pravda je na tvojoju strani

VL
Avatar anti_komunist
anti_komunist
23:08 06.06.2018.

evo cemo organizirati humanitarni koncert za maminja sirotanovica .....

VL
DO
dopizdilomi
22:55 06.06.2018.

Ako nemaš, znači da si zavaljo još i više jer računica zarađenog i imovine nikako ne odgovara. Da smo u SAD-u kad ti porezna krene obračunavati slijedi doživotna.

VL
KO
kordunmoj75
05:41 07.06.2018.

Mamic je mozda i u pravu,mozda on nema u Kunama 116 milijona,mozda covjek(sto je sigurno)ima taj novac u Eurima.

VL
OP
opančar
22:56 06.06.2018.

koja lopina, hi hi

VL
DU
Deleted user
07:40 07.06.2018.

Pa prodaj sve što imaš po bosni i hercegovini i kao pravi domoljub vrati hrvatskom narodu ukradeno. Vratiti ćeš i nadu Hrvatima da možda i nisu svi hercegovci na tebe , mislim na ono ne kradu u Hrvatskoj pa bježe u bosnu,...

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.