Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imamo najgušća kućanstva
Povratak na članak

Mame peglaju i kuhaju sinovima do 33, a kćerima do nepunih 30 godina

Zajednički život pripisuje se tradicionalnom načinu života, no i nesigurnim oblicima rada i niskim plaćama

Komentari 22

AA
aabbcc
00:18 28.06.2018.

Roba sto se mora peglati ne valja i ne treba je ni kupovati !

VL
Avatar Autobusijada2018
Autobusijada2018
10:43 28.06.2018.

Vozi Šimun autobus za Njemačku. Autobusijada odvozi Hrvate u izbjeglištvo i uništava i slama Hrvatsku. Brm brrrrm.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:25 28.06.2018.

to samo znači da se lijepo slažemo, da nemamo previše međugeneracijskih sukoba, i da živimo svi zajedno. ali mediji su se nekako uprli jako tjerati nas van, naše dobre stvari prikazivati kao nazadne. znači, po ovome 'istraživanju', najbolje je čim prije napustiti roditelje, uzeti kredit za stan, pa i auto, mobitel, i tako se osamostaliti. super, ali od koga, čega, osamostaliti? od staraca? zanimljivo. očito je bolje biti teško ovisan cijelog života o bankama i kreditima, nego dijeliti troškove kućanstva, imati novac za putovanja, koristiti (besplatni) baka servis, umjesto dijete strpati u vrtić cijeli dan, pa čak i kad smo na godišnjem odmoru, baš super. što još nadodati? većinu ovih statistika rade banke, jer one imaju najbolju bazu podataka o kreditima za stan, kuće, automobile. meni je najljepše doći u posjetu prijatelju u pos-ovom stanu, pa dolje na terasi sjediti i gledati kako roditelji posjećuju svoju djecu, i jedni i drugi ubogi, sjede 2 sata uz jednu radensku i malu kavu, stiskaju tu vrećicu koju su im starci donijeli, kao, valjda će biti dosta 3 dana da se nejde u dućan.. dal ste ikad razmišljali kud možete otići za npr. 20.000 kuna godišnje, kolka vam je recimo godišnja rata kredita? dal vam je jasno da u tom stanu ćete samo spavati, i da plaćate jako skupi kvadrat kreveta? zemlja nam je prepuna napuštenih kuća. to je bogatstvo koje nema bilo tko. ali mi bi samo prodavali. zato treba porez na nekretnine, da osjetite kako ste u biti jako bogati.

VL
BL
bljak007
22:26 27.06.2018.

Pa ionako te njihove kćeri, neće znati kuhati,ni peglati i prati.

VL
KR
Krezumica
09:12 28.06.2018.

U tradicionalnom zajedničkom načinu života svaki je član imao svoja zaduženja, obveze i obavljao je neke poslove u tom kućanstvu. Današnji zajednički život je takav da djeca ničim ne doprinose, nemaju nikakvih obveza, ne rade ništa, već sve očekuju od roditelja. No, tome su krivi sami roditelji, to je posljedica lošeg odgoja i izostanka usađivanja radnih navika i odgovornosti djeci.

VL
Avatar Dalmacija
Dalmacija
09:44 28.06.2018.

Po svim mjerilima Hrvatska je najzaostalija Balkanska državica. Normalno je da se djeca ne mogu odvojiti od rotidelja kad je Hrvatska siromašna i ne pruža im nikakve mogućnosti. Zato bježaniji Hrvata na bogati zapad nema kraja. Svi žele pobjeći iz ovog pakla.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.