Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brat optuženog Josipa Antića:

Mama je ispod kauča izvadila 530.000 € za Golubićev stan

27.10.2015., Zagreb - Na Opcinskom sudu odrzano je sudjenje Josipu Anticu Zefi zbog iznudjivanja vlasnika Princ Studenta Davora Golubica koji je ubijen 2012. godine. Radmila Golubic, majka ubijenog vlasnika kafica Princ student Davora Golubica.  Photo: Lu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
20.02.2016.
u 17:17

Majka ubijenog ugostitelja tvrdi da ga je kamatario Josip Antić zvani Zefo

– Sinu sam dala sve papire od nekretnina kako bi se upisao u gruntovnicu. Bio je u strahu i rekao mi je da mu se prijeti. Odveo me i notaru gdje sam potpisala ugovore i tek kasnije sam otkrila da sam prodala nekretninu u Savskoj. Ni sin ni ja za to nismo dobili nikakav novac – svjedočila je jučer na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu Radmila Golubić na suđenju Josipu Antiću zvanom Zefo optuženom za iznudu vlasnika lokala Princ student Davora Golubića.

Prijetio mu pištoljem

Majka ugostitelja, koji je likvidiran u ožujku 2012., na sudu je kazala i kako je njezin sin imao dugove, no samo zato što je Antiću morao plaćati velike kamate.

– Sin je imao puno novaca i nekretnina, ali sve je završilo u Antićevim rukama – tvrdi ugostiteljeva majka. Prema njezinim tvrdnjama, dužničko ropstvo njezina sina počelo je nakon što je Golubić od Antića htio kupiti jahtu.

– Sin je odustao od kupnje jer je Antić odbio prijenos vlasništva. Rekao mi je da je Antić tada u knjižicu upisao da mu je dužan 300.000 eura i da je izvadio pištolj te mu rekao da mu neće biti dobro ako mu ne bude nosio novac – svjedočila je Radmila Golubić.

Donio mu novac u stan

Na sudu je saslušan i Antićev brat koji pak tvrdi kako su nekretninu u Savskoj uredno kupili na ime svoje majke.

– Mama je za 530.000 eura kupila dio od Golubića, a brat je trebao kupiti dio od ostalih suvlasnika. Digli smo kauč, mama je izvadila novac i svi smo ga izbrojili – svjedočio je brat optuženog. Na pitanje odakle njihovoj majci tolika svota novca odgovorio je kako je majka bila bogata žena.

Iskaz je dala i bivša Golubićeva supruga koja je kazala kako je Antić jednom došao u njihov stan i donio veću svotu novca.

>>Ni stotine razgovora i poligrafskih testiranja nisu dovele do zločinaca

>>Tvrdio da je Zefi za dug dao dvije kuće, stan i auto

Komentara 52

UN
una1
18:11 20.02.2016.

Kod mene ispod kauča ima samo prašine i pauka:- ))))

DU
Deleted user
18:08 20.02.2016.

Žao mi je i Daleta,a i njegovog pokojnog oca Bore.Trgovali su autima,svim i svačim,ali su bili od riječi,naročito pokojni Boro.Žao mi je i gospođe Golubić,koja sad ne živi život nego patnju,ali očito danas ako imaš novca moraš paziti jako s kim se družiš,jer malo je prijatelja pravih.

BE
belimo
17:33 20.02.2016.

Što baba zna koliko vrijedi 530.000 €....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije