Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čistili oružje
Povratak na članak

Maloljetnik nehotice propucao sebe i oca u noge

Nesreća se dogodila u Turnju kod Biograda, a ozlijeđeni su 54-godišnjak i njegov 16-godišnji sin

Komentari 5

GO
goran2hr
12:50 05.04.2015.

Trebalo bi pored vojnog roka vratiti i "ONO i DSZ". Naučili bi da se ne čisti puno oružje.

VL
GI
gilesfra007
09:53 05.04.2015.

Super otac. Najprije treba svoj podmladak nauciti kako se barata oruzjem. Umjesto farbanja jajca.

VL
IB
ivan.biljan68
10:02 05.04.2015.

Što je ovo?Sve slučajno-metak u oružju-slučajno i opalio je -slučajno;previše je toga slučajno.Pa gdje toga ima da maloljetnik uzima oružje u ruke,a možda mu je otac,skrivečki,dozvolio da puca,pa se malac naučio na ono,što je za njega,rano.Nepazeći,jednom ćete se naći u Crnoj kronici u lošijem izvješću.Emeritus.

VL
OB
ObrenM
15:49 05.04.2015.

Cudimo se ponasanju mladosti,koja se okrutno ponasa.Ovo je ocit primjer krasnoga roditeljskoga odgoja.Vjerovatno ce sincicu za 18 rodjendan kupiti pistolj-nek mu se nadje.Niti pas sa maslom nebi pojeo one lazi,koje ce se cuti kod istrage u svrhu obrane.

VL
NE
Nepokolebljiv
10:44 05.04.2015.

Sekretari SKOJ-a za kaznu sto stoka sitna zuba nije podrzala Yusipovica na izborima nisu dali uputu "novinarima" "na liniji" da raji cestitaju Uskrs! Zato si mi to mozemo cestitai "privatno" ukoliko censor dozvoli! Sretan Uskrs i Pasha! Kome sta pase!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.